zeynomer Kızlar bebeğime lor peyniri yaptım tadımları geçtik ama böyle sade yedirmek istemiyorum lor biraz katı olduğu için başka nasıl yedirebilirim?
Nltka zeynomer direkt ver ufak ufak . Ben direkt verdim . Bebeğim lor peyniriyle pütürlü yemeyi öğrendi
Bezelyeveannesi zeynomer peynir yumurta sarisi ve tuzsuz tereyagini(doktor onerisiyle) karistirip ihlamurla sulandirip veriyorum
Nltka zeynomer haşlanmış kayısı kıvamı yumurta sarısı verdim ayrı ayrı ver karıştırma ama tatları ayrı ayrı öğrensin
Nltka zeynomer valla ben ikisini veriyorum kahvaltılarda doyurucu olduğu işin başka birşey yemiyor doyuyor şuan için
Woody Seyma_Mirza merhaba 1 çay kaşıpo ile başlayın. Ben 3 gun kuralı uygulmadım ama yumurtayı azar azar başladım. Biraz zeytinyagı eklemiştim ben.
Eytufe Ben loru biraz peynir altı suyu ve az zeytinyağ ile robattan çektim oldu labne peyniri bubsekilde veriyorum daha yumuşak oluyor
Woody Seyma_Mirza ilk haşlana öneriliyor. Kızım ne zaman versem oluk oluk kusuyordu ama.. Az tereyagında yapmaya başladım ben o yüzden
Woody Seyma_Mirza yok alerji değil sanırım. Çünkü her gün veriyorum pankek, omlet tarzında. Reflüsü vardı kızımın. Onu tetikliyordu muhtemelen haşlama. Normaöde de bazı insanların midesini rahatsız eder ya
Seyma_Mirza Woody benim görümce min oğlunun alerjisi var verdiğinde çok kusuyormuş öyle anlaşılmış ben verdiğimde kusarsa hemen alerjiye yormayım o zaman
Woody Seyma_Mirza alerji olursa ciltte döküntü vs de oluyor sanırım Yanlış yönlendirmeyeyim. Bilgim yok çünkü
Seyma_Mirza Woody sağol canım bi kaç kere kanlı kaka oldu o yüzden yoğurt verdim bi sıkıntı olmadı gibi şükür şimdi de yumurta vercem inşAllah onda da bi sıkıntı olmaz.