Burcu35 Yigitkomuz_ Bende nefret ederdim ama yetişemiyorum asla. Halım beyaz, dümdüz beyaz halı örtüsü aldım. Koltuklarım gri cester, sadece oturduğumuz yere düz gri örtü serdim böyle yıkaması falan daha kolay oluyor en azından. Mecbur çocuklu ev🤷🏻♀️
Yigitkomuz_ Burcu35 bende yetisemiyrm artık her yeri dağıtıyo bide onları toplamaktan işlerimi zor yapiyrm
Yigitkomuz_ seyma_duru malesef benm oğlum artk mama sandalyesine oturuyo bebgnz ne kadar blmyrm ama evimiz dagiliyo diye pis sayılmayız her bebek farklı sizinki şımark degldr belki böyle yorum yapmanıza gerek yoktu mutfak paspasina yağ dökmuslugu var oglumun koca tenekeyi kaldırıp sonra yatak oda halilarima ruj yapmış çekmemeden kaçırıp her yeri karıştırıyo benm oğlum
Yigitkomuz_ gzeylul bizim çocuklar çok kirletiyo demkki arkads çocuklu ev piste olmaz daginikta olmaz yazmış baksana bizde var gariplik ozaman 😂
1234tmm Yigitkomuz_ çocuktan önce kullanıyordum zaten hem halı hem koltuk örtüsü bana daha düzenli geliyor örtmeyince rahatsız oluyorum gözüm alışmış olsa gerek 😀 bebeğim bişey döktüğü zaman hooppp makinaya oldu bitti ☺️
Merve201119 Yigitkomuz_ cocuklu ev dağınık olur zaten cok yorma kendini canim nasılsa yine dağılıyor kolay gelsin
Beyzazeynep Yigitkomuz_ 21 aylik kizim hicbir sey ortmuyorum lekeleyecek seyleri eline vermiyorum mutfak harci bir yerde yemek yenilmez bizde kizimda o sekilde boya kalemi falan ona gore aldim henuz sorun cikmadi sukur
vilnius Yigitkomuz_ senede max 3 kez gidiyor cnm . Kolaylık bence . Mutfakta da yedek var makinada yıkanabiliyor yolluk tarzı