Yigitkomuz_ Kızlar halilarinizi örtülü mu kullaniyosnz koltukları falan ben hiç örtü sevmezdm 18 aylık oğlum kirletiyo örtü seriyorum ama oda dağınık gösteriyo sizler nasil yapiyosunz
mnnakanne Yigitkomuz_ daha oglum küçük şuan hiçbişey kullanmıyorum halım kusmugundan perişan halde ama örtü tarzı şeyleri hiç sevmiyorum 🤷♀️
Minnossareannesi Yigitkomuz_ Halımı örtülü kullanmıyorum ama koltuklarım örtülü kızım daha küçük sadece kusmuğu oluyor ek gıdaya geçince halılara da sererim büyük ihtimalle lekeli görünen halılardan nefret ederim Çünkğ
Agg0207 Yigitkomuz_ canim ortu falan kullanmiyorum cocuklu ev zaten daginik olur 😀iki uc gunde bir siliyorum mesela kirlendiginde
iki_tospik_annesiii Yigitkomuz_ walla cnm kaynanamın evindeyiz. Halılarda örtü koltukların üstünde örtü. Hepsini haftada 1 sefer muhakkak yıkıyoruz. Sürekli kustugu için çare bulamıyoruz. Bende hiç sevmiyorum çok daganık gösteriyor ama mecburuz.
Yigitkomuz_ mnnakanne ya bende sevmem hic küçükken silerdm her ay hali koltuk smdi vakitte bulamiyrm oğlum hic durmuyo kendi yiyo etrafada çok dökuyo nasl çözüm bulcm şaşırdm
nurelem mnnakanne aynı ben canım her yerim kusmuk öttğ frlanda hiç sevmiyorum yedek halim yok yıkamacıya da gönderemiyorum
Yigitkomuz_ Minnossareannesi işte bizde 18 aylığız kendi yiyo okadar çok dokuluyoki dün incr verdm eline mesela ezmiş onu ben yemek yaparken hali örtüsünün üstüne yapistrmis kaldrsam ni türlü dursa gözüme dağınık gekiyo
Yigitkomuz_ Agg0207 önceden bende silerdm smdi okadar hareketli ki oyuncaklarını bile zor toplyrm nasil dağıtıyo
Yigitkomuz_ iki_tospik_annesiii kusması iyi bide yemek lekesi cikiyo sonradan mutfaktan kaçırılıp geliyo otrma odasina😂
mnnakanne Yigitkomuz_ örtü serecen mecbur canım o zaman😊benim halım ozon dökmüş gibi oldu aiksemde cıkmıyo😂🙈
elizabeth Yigitkomuz_ oturma odam da krem rengi bir koltuk var örtü kullanıyorum ona ama dediğin gibi dağınık gözüküyor, halılarda bişey yok makineye atılan ince halılardan kullanıyorum kirlenince yıkıyorum hemen
Yigitkomuz_ elizabeth mutfağa aldm bende ama onada örtü serdim mecburen açık renk almisim onuda ferah olsun diye 1 kre attm makineye çok atilinca altında eskime oluyomu
jap Yigitkomuz_ salonda iki halı var birinde örtü var ama ille gidip örtüsüzü batırıyo😂 koltukta örtüyü hiç sevmiyorum eşimde sevmiyo aslında kullansakniyi olucak. Bütün koltukları boyuyo
Egelim Yigitkomuz_ ben de hiç sevmezdim örtüyü, bebeğim küçük henüz ama koltuklara örtü aldım, kusmaya başlayınca leke leke oluyordu artık, sürekli koltuk yıkanmadığı için şık duran 2 örtü aldım. Halı için kullanmam ama, kirlendikçe silerim
Yigitkomuz_ Egelim Şu yemek sürecinde çok kirleniyo ya kendim yicem diye eline aliyo hersyi masamizida kaldrmdm kapali balkonda sürekli üstüne cikiyodu çünkü oyuzden yer sofrasında yiyoruz da
elizabeth Yigitkomuz_ mutfakta çocuk odasında oturma odasında kullanıyorum bişey olmadı şimdilik ama uzun vadede renkleri soluyormuş diyolar 🤷♀️
vilnius Yigitkomuz_ ne halıma ne de koltuklarıma örtü falan kullanmıyorum. Evet kirleniyor ama yıkamaya verince zaten 2 günde getiriyorlar . Yedek var o şekilde dönüşümlü olarak kullanıyorum .Koltukları da yıkamacı gelip yıkıyor .
Merve201119 Yigitkomuz_ örtülü kullanmiyorum ne halilari ne koltuklarimi sevmiyorum bir ara kayinvalidem hediye getirmis gönlü olsun diye serdim oğlum çekti atti koltuktan örtüyü bozdu hic güzel durmadı en güzeli haftada bir silerim koltukları leke olursa anında siliyorum bitti gitti
Yigitkomuz_ Merve201119 bnm cocuk cok kirletiyo galiba ya tanıdığım vardı örtüsüz tertemizdi koltuğu halisi çocuğu varken ama benm oglan geçenlerde cennet hurmasni kacrmis mutfktan ezmis koltuğun üstünde örtü vardı ıyiki koymuşum dedim yikadm geçti ama dağınıklık oluyo işte şuan ev süpürcm cnm istemiyo 😂
vilnius Yigitkomuz_ senede max 3 kez gidiyor cnm . Kolaylık bence . Mutfakta da yedek var makinada yıkanabiliyor yolluk tarzı
Goktugunannesiseda52 Yigitkomuz_ Koltuklara da halıya da örtü kullanmıyorum bişey döktüğü zaman hemen bulaşık makinası parlatıcısıyla yada limonla siliyorum leke kalmıyor zaten dökebileceği bişey verdiğim zaman eline sandalyesine oturtup altına örtü seriyorum temiz kalıyor böylelikle
Yigitkomuz_ Goktugunannesiseda52 küçükken bizde oyelydi otururdu mama sandalyesinde smdi hic otrmuyo kısa olan modelden de oluyo yer sofrası icin ama artık kabul etmiyo
seyma_duru Goktugunannesiseda52 aynıyız bende elinde asla birşey verip yemesine müsade etmiyorum 3 öğün yiyor aralar da emiyor 3 öğün mama sandalyesinde yiyor altına sofra bezi bu kadar dağılacak birşey yok ki çocuklu ev dağınık da olmaz pis de olmaz anında temizlersen derli toplu olunursa örtüye de gerek yok pis kalmaya da