Elifkaraer İyi günler anneler 1ay 20gun önce preklamsi (gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon)teshishiyle sezaryen doğum yaptım tansiyonum yüksek olması sebebiyle doğumdan sonra magnezyum kullanmak zorunda kaldigim için 3gun boyunca emziremem yasaktı ve bugunler de sma mama kullanmak zorunda kaldım daha sonrasında sutumun yetersiz kaldigi durumlarda dewam etmek zorunda kaldım 😔 aşırı gaz ve kabizlik sorunumuz oldu organik olduğunu söylendi hipp mama kullandm ama ondada doymadigini farkettim sma ya döndüm ama onuda cikartiyor ara ara onerebileceginiz mama varmıdır?
Ddemirkiran Elifkaraer ayni sebeble doğum yaptım .ben bebelac gold kullanıyorum ikizlerime . Memnunum
EzgiDuru Elifkaraer kizimda gaz ve kaka sorunu var similac kullaniyorum diger mamalara gore rahatlatti baya
Haticektrnc Merhaba canım. Ben aptamil kullanıyorum şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım bebeğim 3 aylık
Alimran Elifkaraer aptamil kullanabilirsin kilo alımıda güzel her bebek kendine özeldir ama mamalar hep gaz yapar gaz kabız yapmayan mama yok maalesef bunu doktorumuz kendi söyledi
Amineee Alimran kuzum bnde ilk belelac aldim onu icmedi simdi aptamil aldim bunuda zorla içiyor bazen geri çıkartıyor ve kakası bembeyaz normlmi
Alimran Amineee Doktora söylediniz mi peki kakasının öyle olması tabi ki normal değildir başka bir şey olabilir
cito83 Elifkaraer bende hipp in mamadını kullanıyorum kabız olmaması için mamanın içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum günde 2 kez tabi doktora sordum kendisi yağ koymamı söyledi ne gaz ne kabızlık var
Elifkaraer cito83 bende zeytinyağı koyuyorum banada doktorum söyledi ama malesef gazimizda kabizligimizda dewam ediyo metsil damla kullanyrm şuan