Elifsareninnnannesiii Bebeğimi her banyodan sonra yaglıyorum mustela ile sizde yaglıyormusunuz gelişimi açısından iyi diyorlar yada kullandığınız bir yağ varmı iyi diyebilecegiZ
Mom9 Elifsareninnnannesiii ben krem kullanıyorum yağ hiç kullanmadım. Gözenekleri tıkadığı için doktor önermemişti. Mustela kullanıyorum bende
drsnkls07 Elifsareninnnannesiii hastanede yattığımzda istemişlerdi bebek yağı kullanıyorum bende ikizlerime 😊
Cansu0825 Elifsareninnnannesiii benim doktorum yağ kullanma dedi onun yerine bayb vazelin onerdi onu kullaniyorum
TugbaNil Elifsareninnnannesiii 1 gün yağlayıp 1 gün losyonla masaj yapıyorum, önce vücudunu siliyorum nemini kaybetmeden sürüyorum. Nedeni ilgili mantıklı bir açıklamam yok, bi yerden duymadım biri önermedi öyle kafama göre😁 Ikisi de mustela. Bir zararını görmedim.
Eddatr TugbaNil Bende şampuanlarını mustela kullanıyorum da yağladığınız ve masaj yaptiginiz ürünü nasıl arattırcam ? 😊 Mustela masaj yağı olarak mı ? Yada resmini atabilme şansınız varmi ?
Elifsareninnnannesiii Geliştirermesi için ben sürüyorum kızım biraz zayıf hani iyi gelir diye birde pişigi hiç geçmiyor anneler mustela kullandım bepantol kullandım fayda etmiyor var mı tavsiyeniz
iki_tospik_annesiii Elifsareninnnannesiii bende 4 5 aya kdar hergün yaglıyordum. Gelişim için çok iyi işe yaradı cnm. Johnson’s bebek yağını kullanıyordum. Şuan 7 aylığız bazen gene kullanıyorum 😊
Saniyeburak İslak mendil kullanmam çok zorunda kalırsam mendili yıkarım onun dışında hep su ile temizliyorum kızımı
Saniyeburak Yeğenimde çok kötü pisik olmustu onuda öyle atlattık su ve sabun arada açık bırakın ki hava alsın inşallah geçiyor
YasemiNYagmur1 Elifsareninnnannesiii bebek vazelini ile masaj yaparak yaparak uyguluyorum hem cildi kurumuyor hem yumuşak kalıyor çok da güzel kokuyor
TugbaNil Eddatr mustelanin çantalı setini almıştım ben, içinde yağ, şampuan, losyon ve pisik kremi vardı. Set olarak bakın isterseniz.