Dorukegeninannesi Kızlar 10 aylık oğlum var iki ay sonra işe basliycm hemsireyim gece caliscam nobetlerden dolayı emerek uyuyor uyanınca gece tekrar meme ile uyuyor ek gıda hiç yemiyor tek meme ile besleniyor nasıl bı yol izliycm alıştırmak istiyorum eşim sonra çok zorlancak biberon emzik de almıyoruz
Arasdamla Dorukegeninannesi benimki de öyleydi doktor seni emzik gibi kullanmasına izin vermeyeceksin dedi bebeğim 5 aylık hala emzik almıyor ama o huyundan vazgecirdim doydugu an da memeden aldım
aylin3834 Dorukegeninannesi benim kızımda 10 ay 17 günlük oda emerek uyuyor memeyi geri ağzına almadan asla uyumuyor.Bi çözüm yolu bulan varsa bende deneyim bari.Çünkü gerçekten çok zor oluyor bu şekilde.Bide sen işe başlıcakmışsın seninki daha zor valla
kranKolataKodaba Benim kzımda 7. Ayından sonra meme bağımlısı oldu sadece emerek uyuyor gece saat başı yarım saatte bir yirmi dkda bir uyanmaya başlamıştı baktım giderek kötüleşiyor durum meme de uyuşa bile uyandırdım yatağına koyup pışpışladımilk günler çok ağladı her uyanmasında pes etmeden kucağımda uyutup koydum sadece kendi belirlediğim saatlerde emzirdim bir anda kesmek istemedim gece beslenmesini şuan 9 aylık emerek uyumuyor hala sık uyanıyor geceleri ama eskiye nazaran daha iyi kızlar hiç vakit kaybetmeden başlayın bir iki haftaya aşılıyor