Busramm00s Kızlar bana koşun 🙄 bebeğim 7 aylık hiç emmedi doğumdan 2 ay sonra adet oldum adetim hep düzenli idi olmam gerekiyor 2 gün geçti üstünden ama 2 gün öncede test yaptım negatif çıktı acaba hamile miyim neden böyle oluyor yardimmmm edinnnn💆
Ssultannn Busramm00s bende emzirmiyorum 2 ay önce falan bir hafta gecikmişti stres yorgunluk vs bunlar etki edebiliyor
Gulphvn Busramm00s benimde hep düzenli idi bu ay 11 gün gecikme ile oldum 1 yıl içinde düzensizlikler normal diyorlar
Busramm00s Mom14 umarım benimde gecikmiş olur çünkü şuan için çocuk istemiyorum 🙄 Allah öncelikle olmayanlara nasip etsin
Mom14 Busramm00s bende test yaptım ıkı kere adet olcagım gun ve ıkı gun sonra negatif çıktı adetin geçince negatıf se korkma
Busramm00s Mom14 ben de adet olacağım gün akşamı yaptım negatif çıktı şuan üstünden bugünle 3. Gündür geçiyor
Busramm00s Sakinolseherjim_ yani adet olacağım gün negatif çıktı adet ağrım frlan da hiç olmaz zaten belirti varmı yok mi onu da anlamıyorum 🙄
Sakinolseherjim_ Busramm00s gecen ay bende oyle oldum testi yaptim sanki silik cizgi var gibiydi sonra adet oldum😂😂😂 her ay ayni stresi yasamaktan biktim halbuki sprial var kaydimi kayacakmi diye kafayi yiyorum her ay😃
Busramm00s Sakinolseherjim_ yok bende hiç silik çizgi felan yoktu bildiğin negatif bende daha diyorum gidip spiral takayım olmuyor böyle 🙄 sen memnun musun
Busramm00s Mom14 Ay hadi insallah olayım da gidip spiral taktırayim her gün bu korku ile yaşayamıyorum 🙄
Sakinolseherjim_ Busramm00s memnunum canim ilk 3 ay ara kanama ve adeti arttırıyor onun dışında bi sorun yok bu ayda adet olursam gozum kapali guvenicem artik😂 oyle bahsettikleri gibi acimiyor falan takarken ben 40 ım cikti ertesi gun taktirdim