cylnchngr Oğlum 1 aylık olunca nasipse sünnet edicez yani ben öyle istiyorum. Ama eşim hem küçük olduğu için hemde pandemiden ötürü kesinlikle istemiyor. Haliyle tartıştık ben anlamdan sünnet ettirmekten yanayım eşimde 1,5 yaşta yaparız diyor. Kararımda ısrarcı olayımmı haklımı yoksa onun dediğimi olsun
Eesay cylnchngr küçükken yapılması daha kolay. Ben 3 aylıkken yaptırdım. Anlamadı bile 1 haftada iyileşti. Büyüyünce pipinin üstüne dönüyor, ellemeye çalışıyor, acıyı anlıyor. Bence daha zor.
Ogulcan cylnchngr canım bende doğduğunda yaptırmak istiyordum üroloji doktoru ile görüştük 1 yaşından önce önermedi canım
Sabanbugra08 cylnchngr bence ne kadar küçük yaş o kadar iyi ben 2,5 aylıkken yaptırdım ilk gün idrarı yaparken çok ağladı ertesi gün hiç birşey yoktu 6-7 günde iyileşti
askbali cylnchngr Bizde 4 aylık olduk ama pandemiden dolayı ortak kararla en azından bahara kadar kalabilir diye düşünüyoruz 💁♀️Malum sıkıntılı durumlar bence eşinize de bir kaç ay sonra yapalım derseniz ortak bir payda da buluşursunuz 😊
Ebruss cylnchngr bizde altı aylıkken yaptırtalım dedik ama pandemiden dolayı vazgeçtik. Covidin yeni geldiği dönemdi o yüzden korktuk, şuan 15 aylık çok hareketli dönemleri o yüzden düşünmüyorum. Bence özelde yaptırtacaksanız yaptırtın derim hareketlenmeden üç güne iyileşiyorlar.
nevinozcan36 cylnchngr bizde 2,5 aylıkken yaptırdık daha önce yaptırabilirmişim dedim küçükken çok daha çabuk iyileşiyor hem anlamadıkları için çocukta travma olmuyor.
Sumeyraas Biz daha yeni yaptırdık. 2 aylık oğlum. İlk ameliyathaneden çıkınca ağladı. 2 3 saat sonra normal düzenine geri döndü. Sonrasında hiç acı hissetmeyecek dediler öyle de oldu. Yaptırmak istiyorsanız küçükken yaptırın bence.
Tenkyuu Benim oğlum 5 aylik dün sunnet oldu, cok agladi dun ama bugun daha iyi, sadece kremini surerken agliyor,.cok.hareketlenmeden yaptiralim.dedik,.cunku.virusun.bitecegi.yok