Kbralp Kizlar oğluma mama yanında sütte başladım. Ancak bu ara aşırı ek gıda reddi var . İştahsız değil mama yiyor ancak bu aylarda mama ve süt kilo aldırır mı. Kilo alımımiz epey azaldı. Süt icince su içmiş gibi geliyor bana
Mom9 Kbralp süt yerine ek gıda almasını sağlayın. Artık herkes söylüyor süt, iştahsızlık, ek gıda reddi, kansızlık yapıyor diye
Kbralp Sdf123- tabiki ek gıda önemli canım ama yemeyinve yemiyor kırk takla atıyorum ağzını açmıyor . Az önce kahvaltısını hazırladım ağzını bile açmadı mamamma mama diye biberonu istedi mecbur verdim.:(
agacsizkoala Mamalar tahmin ettiğimizden daha fazla tok tutuyo maalesef oğlum da mama içerken ağzına lokma koyamazdım , sonra bi anda mamadan biberondan bıktı galiba daha ağzına koymadı sonra başladı yemek yemeye. Mamayı azaltırsan yer diye düşünüyorum
Kbralp agacsizkoala canım kaç aylıkken norml yemeye başladı . Bziim şuan 18 ay oldu yaklaşık 9. Ayından beri böyle
Kbralp sedaykn yemek istemediği her öğün canım. Artık o yemedikce kısır bir döngü içindeyiz psikolojim bozuldu yemek yüzünden. Yediği zaman nasıl rahatım anlatamam yemediginde de tam tersi . Rahat bıraksam çocuğu herşey yoluna girecek belkide
Elikkk Mamayi azaltin artik bence geceleri bir kere verin yatarken mama bitti deyin ben memeyi o şekilde azalttm
Kbralp Elikkk ay hata yaptığımın farkindayim canım . Kcuuk bebek gibi 3 4 saatte bir mama vermek zorunda kalıyorum başka bişe yemedigidnen . İşin icinden çıkamıyorum. .kaç gün böyle yapsam düzene girer .bir sevdigi makarna var
agacsizkoala Kbralp 14.ayında mamayı bıraktı oğlum o zamana kadar hiç birşey yemezdi maalesef, bence mama dese bile başka seçenekler sunun mama tok tutuyodur o yüzden yemek yiyemiyodur
Kbralp Mom9 süt öyle her zmn vermuyorum canım haftada 2 gün yada Max 3 gün. Oda hep süt değil yoğurt için sut aldıkça. Bizimkinin problemi asiiri secici olması. Mama ve biberon bağımlısı gibi resmen. Belkide ben çok şık beslemeye çalışıyorum bilmiyorum. Duzen kuramadım ne yazikki. Artık istediğini söylüyor mama mama anne mama diye bacağıma yapışıyor.
Elikkk Kbralp ben memeyi baya azalttim gunde 2 3 kez veriyorum maksimum yemesi az da olsa düzeldi diyebilirim bir kac gun aglar ama anlatirsan zamanla alisir ve anlar