Bebek0707 Havucu suda haşladım sonra çatalla ezdim.Ama maalesef olmadı.Çok katı oldu bebeğim yutamadı.Buharda pişirmek için aparatımız yok.Nasıl yapabilirim kızlar
Betult Bebek0707 benim buharda pisirme aparatim gelene kadar tencerenin uzerine celik kepce suzgec koydum o sekilde buharda hasladim. Deneyebilirsin bu tarz seyler
YasemiNYagmur1 Bebek0707 bi aparat alsanız 50 60 civarlarında veya makina çok rahat edersiniz. 3 gün önce kiwi marka aldım A101 den 130 liraya 2 katlı 20 dk da yumuşacık yapıyor. Kolayca da eziliyor. Suda haşlayınca vitaminler suya geçiyor pek faydası olmuyor sebzelerin😕
Bebek0707 YasemiNYagmur1 Kullanımı falan kolay mı kiwi nin.Ben de alacaktım kalmamış.Anladığım kadarıyla memnun kalmışsınız.Ben de alayım bulabilirsem
Kozaannesi Bebek0707 ben buharda hasliyorum içine azcik hasladigim alt suyundan ve birazda hakiki zeytinyağı damlatiyorum güzel oluyor. Tabi blender da çektim. (İlk deneme olduğu için ) zamanla pütürlü bırakacağım
Balkizlarim Bebek0707 makarna tenceresi var ben onla yapiyodum içine zeytinyağı damlat çok katı ise canım 🤞
Balkizlarim Bebek0707 makarna tenceresinin süzgeci var onun içine havuç kabak uzunlamasına kesiyorum alta suyu kaliyo sebzelere değmiyor haslaninca eline verip yiyodu ama sen öyle yapiyosaniz çatalla ezip zeytinyağı koyun Afiyet şifa olsun bebise 🤗😘
Betult Bebek0707 sebze haşlama aparati yazin cikiyor direk suan 28 lira fiyati. Ama elinizde varsa velik makarna suzgeci onu tencereye koyun tencereye de az su koyun sebzelere degmesin kapaginida kapatin haslanir hemen.
YasemiNYagmur1 Betult ben tesadüf gördüm ne zaman hangi tarihte geldiğini bilmiyorum Antalyadayım ben sabah görmüştüm akşam eşim aldı farklı A101 lerdi ama belki yeni geldi bilmiyorum 🤷🏼♀️