betulbell Merhaba arkadaşlar bebeğim daha 5 günlük 2 günden beri uykusundan uyandıramıyorum yapmadığım şey kalmadı resmen uyandırmak in 2 saat uğraştım sizce bu bi sorun mudur ne yapmalıyım
Tb81 betulbell sarılık olabilir canım sık sık emzirmelisin bizde öyleydik sarılık vardı ama sık emzirirswn geçer dedi. Sarılık değerimiz tam sınırdaydı o yüzden hastaneye almadılar
Busrapolatt betulbell canım kan şekeri düşüyordur, uyandırmaya çalış ıslak mendille vücudunu sil veya altını çıkar sarılık olur yoksa benim kızımda öyleydi çok zor uyandiriyordum, geceleri 2 saatte bir emzirirdim. sağlıkla büyüt bebişini 🌺
Meriwa betulbell saat başı sık sık emzirin hipoglisemiye girerler şekerleri düşer açıktıklarını anlamaz canm onlar biz ıslak mendille uyandırıyorduk heryerini siliyoduk uyanıyordu bu döneme cok dikkat edin sarılığı yükselirse hastaneye bile yatırabilir emzirdikçe yüzündeki sarılık geçmezse acile gidin sabaha
SalEz betulbell Korkutmak gibi olmasın bizde öyleydik uyandıramıyordum sonra sarılığı 17 çıkmış hastanede yattık 1 gün küvöze aldılar mavi ışık altına sonra çıktık şimdi kendiliğinden uyanıyor uyanmasa bile hafif hafif burnunu sıkıyorum altını açıyorum 12 günlük olduk bizde karnına parmağınla bastır ama hafif bastırdığın yer sarı oluyorsa doktoruna ara acile gitt
damlahira betulbell Sarılık olabilir uyandırıp emzirmen lazım altını aç ayaklarıyla oyna uyandır mutlaka