Kumsalhuma09 Arkadaşlar 6 aylik kızımin kulağını deldirmek istiyorum uygun olurmu sice fikirleriniz yazarsaniz sevinirim
Fatmanur1703 Kumsalhuma09 bence biraz daha bekleyin derim 6.ayda aşıları diş cıkarma vs. 6.ay atakları oluyor uyku düzeni bozuluyor deldirdiginiz de delinin yer tahriş olabilir üstüne yattığında aciyabilir reaksiyon gösterip sisebilir naçizane fikrim 1yaşını beklemelisiniz
kurkmantosuz-madonna Kumsalhuma09 herkesin kendi fikri ama ben kulağını deldirmiycem kızımın ilerde kendi rızası olursa deldirmeyi düşünüyorum
kevsererturk Kumsalhuma09 çok küçük nolur deldirmeyin ileride isterse deldirir cok zor bisey değil. Süs için değmez hem kulağında küpe uyurken vs rahatsız da edebilir yazık daha derdini de anlatamıyor.
Mom091 Kumsalhuma09 ben beş aylıkken deldirmiştim ama şuan yaptırmayın. Virüs var. Zaten her yer delmiyor. Kuyumcular deliyor genellikle. Orayada günde kaç insan giriyor
Kumsalhuma09 kurkmantosuz-madonna iki oglandan sonra kız oldu cok heves ediyorum ama beklicem biraz daha
Kumsalhuma09 Mom091 eczaneler deliyo eger deldirirsem zaten eczaneden başka yerde deldirmem teşekkür ederim düşünceniz icin
Mom091 Kumsalhuma09 eczaneler belli bir yaştan önce delmiyor. 2 yaştı sanırım. Sordunuz mu deliyor musunuz diye? Ben kaç tane eczaneye sormuştum hepsi de aynı şeyi söylemişti☺️
Deletedmom0099 bende 5.5 aylıkken deldirdim geçen haftalarda. eczanelere yasak gelmiş delmiyorlar. biz tanıdıgımız güvendigimiz bi gümüşcüde yaptırdık o yüzden
Elifnaz20 Bende çok istedim deldirmek, üstelik doktoru da deldirebilirsin bir çok ülkede doğar doğmaz deldiriyorlar birşey olmaz dedi. Ama bizim burada eczaneler delmiyor covid sebebiyle 😭