eslemsiii Merhaba kızlar kızımın burnu tıkalı yazık uykusunda ağzından nefes alıp veriyor uyuyor ama pek rahat değil şu an ne yapabilirim 😕
OzgeBrs Ben de bekliyim şurda. Asla dokundurmuyo burnuna, bi çözüm de bulamadım. İnternette video gördüm, bi burun deliğinden bişey veriyolar, diğerinde hoppp akıyo ne varsa. Ama güvenemedim
eslemsiii OzgeBrs onu ben kendime yapıyorum bir taraftan sıkarken ağzını açık tutman gerekiyor ki tuzlu su boğazına gitmesin öbür delikten çıksın yaparken bazen kulağım basınç oluyor bebeklerde de öyle olur diye düşünüyorum
Eymen_57 OzgeBrs denuz suyu veriyolr eczaneden aln bebei yan cevtp burnna damltyorsun bn kulnyofum yoksa biberon ve emzirirken cok buaznda klyordu olmdfn donfu kac kere burun tkankli ya acil temizlettir hastaneye gitim bna temzlediler sonrsnda kendim temizledim o suyu damlatnda bugzdki baglm bile ckyor hapsryor rahtlyo
eslemsiii Şu an o rahat değil diye uyuyamıyorum. Soğan sarımsak falan mı koklatsam koca karı işine mi dönsem bilemedim bu işe yarıyor mu denediniz mi hiç 🤷🏻♀️
Renk Çok tıkalıysa şu an açmak için serum fızyolojık + aspirator.onun dışında her gece ortafan kesilmiş karanfil batırılmıs soğan koyuyorum ben işe yarıyor o da.
prensinveannesininguncesi eslemsiii fizyolojik serum kullandım etkisini çok görmedim aspiratör zaten zararlı 😒 en sonunda okyanus suyu aldık doktorumuzun tavsiyesiyle şükür şimdilik iyi
Asenana eslemsiii xclear damla yazmıştı doktorum bana aspiratorle çekmene de gerek yok bunu damlatiyosun bitiyo