ruveydabl Balkupum1 mutfak önünden geçsem yarıyor gece gece kekleri poğacalar borekler cipsler yersen alırsın birde gece bi paket cici bebe 😂
Balkupum1 Meeerveunal o zmn aksi gibi daha da zayifliyorum zor kilo alıyorum ama bir ayda hemen 5kilo verebiliyorum 🤔
SemraHakan Happygirl8 cogu kisi bana yemiyorsun diyor inanmıyor 👀ama kuzenim bende kaldiginda artik canli sahitim var diyordum..seviyorum yemeyi hatta cok seviyorumm..
Balkupum1 🤣ben her gece yemek yerim zaten ama şöyle bir durum var her öğünde azar azar yiyorum içim istemiyor midem rahatsız oluyor 46kiloyum bu arada
Happygirl8 SemraHakan benim kuzenim de aynen öyle çok yiyo hiç almıyo, evli çocuklu olsa acaba o senmisin die bile şüphelenirdim, kullanıcı adından kim olduğun görülmüyo ya ondan 🙆♀️🤣
Sidal Balkupum1 ah ah yıllardır bu konuyla ilgili yapmadgm kalmaadı hamileykeb 20 kilo aldm oda gittim
Happygirl8 SemraHakan ay olabilirmisin ki 🌾🤭psikolojisi biraz değişik, üniversitedeyken sokaktaki çocuklara koşup sizin anneniz benim diye sarılasım geliyo diyodu 🤭 böyle bi platforma da üye olmuş olabilir😃🙆♀️