Milandmrc tugbadm bide bişey dicem belki üstüde rahatsız ediyo olabilir, ben tulumunu çıkardım uyudu ☹️ Denkte gelmiş olabilir belki ama yine aklında bulunsun canım
Alinduru Prenses6777 olmaz mı. 1 yaş 24 günlük doğdu doğalı uyumuyor 🤦🏻♀️Hele 1 yaş sonrası iyice abarttı. Hala ayakta 🤷🏻♀️
Prenses6777 Milandmrc vallla öyle bı ağlıyor ki artık başka neden arıyorum üstünü çıkartıyorum fayda etmiyor emziriyorm almıyor yani başka yol kalmadı ama fazgecmedi bu huyundan
Yesomm92 Prenses6777 aldığım eğitimde en uzun uyku 2 saat sonra uyandırmanız gerekiyor iki uyku yapması gerekir günde max ayakta kalma süresi 4 saat olmalı
Prenses6777 Yesomm92 bazen hiç uyumadigi oluyor bı gece artık bı şekilde uyutmaya çalışıyorum ama yok fayda etmiyor
Yesomm92 Prenses6777 yorgunluktan oluyor işte önce uyku düzenini oluşturun daha sonra desteği kesersiniz
Yesomm92 Prenses6777 ben uyku meleğinden eğitim aldım eğitimde diş problemi max 4 gün oluyormus videolarını izleyin çok yararlı bilgiler var
TgbasultAn Prenses6777 gece değilde gündüZ benimkinn problem i diş sanırım . Gecede benle uyuyor o yüzden uyuyor yani.1 aydır böyleyiz bu bi sürec gecicek deyip eşimle imtina gösteriyoruz