Ecenisaannesi Ocean kullanan anneler hangi çeşidini kullanıyor ve kaç fıs olarak kullanıyorsunuz bilgi verirmisiniz
deryardakayra Ecenisaannesi demir damlasını da d vitamini de ocean kullanıyorum 9 aylık oğlum d vitamini 1 fıs veriyorum,demir de kilosuna göre damlatılıyor çok da memnunum 😊
Ecenisaannesi Mommyy70 şuan kullandığım sağlık ocağının verdiğinn aynısı doktor yazmıştı gerek yok buda yeterli dedi ama içime sinmedi 5 aylık bebeğim araştırdığımda 400 lük olan bir fıs diyor doğrumu bilgniz varsa birde kan ilacını nasıl kullanıyorsunuz
Ecenisaannesi dunyaninenguzelkokusu kilosuna göre oldugunu şmdi başka bi arkfaştan sizden duydum yksa biz 7 kiloyuz 5 damla denmişti çok saolun birde microfer olandan damla yazanı kullanıyorsunz demi şase tablet bir çok çesidi varda
Ecenisaannesi deryardakayra kilosuna göre oldgunu ilk defa duydum bilgniz ve ilgniz için teşekkür ederm bnde hemn ocean alıcam 🥰
dunyaninenguzelkokusu Ecenisaannesi damla olacak canım bende çok araştırdım doktorlara sordum kilo başına bir damla dediler 7 kilo ise 7 damla verin birde 7 buçuk kiloya 8 damla verin. Buçuklu olduğunda bir damla daha ekliyorsunuz yani 🤗
Ecenisaannesi dunyaninenguzelkokusu çok teşekkür ederim aldık bakalım gelince memnun kalırız inşallah 🥰