Oykmmkrkn 50 günlüğüz henüz. Dün sabah başıma geldi idrarı turuncu gibiydi. Doktor a gittim test falan yaptırdım idrar yolu normal çıktı. Gazdan mı acaba. Çok terliyor başına gelen var mı?
EsofmanliSevketHoca Oykmmkrkn Bazen bezden kaynaklı da olabiliyor, rengi ya turuncu yada pembeye yakın,testi temiz çıktıysa dert etme, tekrarlayacak mı, takip edersin😉
Crazymomy Oykmmkrkn çok normal ilk 4-5 ay kızımında öyleydi bazen portakal rengindeydi korkuyordum az az su verilebilir dedi doktor ama normal demişti bana da.. 🥰
mom0989 Oykmmkrkn iyi canım o zaman maşallah 🧿 bu aylarda böyle olabiliyor sıvı alımı iyiymiş idrarıda temiz çıkmış gönlünü ferah tut 💜🙏🏻
Deletedmom62626 Oykmmkrkn susuzluktan siz verin lütfen su ben doğduğunda başladım vermeye suyu verin düzelecektir emin olun
Rahi İnternetten bez hakkında araştırma yapabilirsiniz. Bezin içeriğindeki bir maddeden dolayı bebek nornal yapsa dahi kırmızı turuncu gibi görünebiliyormuş
Oykmmkrkn Deletedmom62626 Nasıl vereceğim acaba tarif edebilir misiniz? Çünkü çok terliyoruz geceleri
Deletedmom62626 Oykmmkrkn içme suyunu kaynatın ılık şekilde çay kaşığı ile bir kaç kaşık verin kucaginiza alıp sabah verin öğlen verin akşam verin susuz kaldığı için o renktir idrarı oğlum gün içerisinde çok su içmez ise idrarı koyu oluyor ama içtiği zaman açık renk