Aselcansuacar Merhaba arkadaşlar bebeğim 8 ay 19 günlük ama uykuya dalamıyoruz kesinlikle memede uykuya geçiyor ve bıraktığı an uyaniyor🤦♀️
limonlukarpuzzz Aselcansuacar 10 ay 15 günden sesleniyorum dalmiyorlar 🤦 dokyorada goturdum bi çaresi yok.
Seherbgs Aselcansuacar Benim bebeğimde normalde en fazla bir saat zorlardı beni bu gece 2 buçuk saattir yeni daldı. Bütün günde hiç uyumadı anlamadım 5 aylığız bizde 😔
Melusina Aselcansuacar benimde ayni durum canim 38 gunluguz normal bebekler 18 saat uyur bizimki full ayakta ne denedimse uyumuyo bi sıkıntısı da yok ama inat ediyo uyumamaya
Cnmoglum2020 Canım bnmde 8 ay 27 günlük benimki öyle gece 20 dkkada bir uyanıyor 🤷 çok mız mız gündüz zaten toplasan 1 saat yatmyıor bu hareketliliğe ragmen nasıl direniyorlar anlamıyorum
Aselcansuacar Cnmoglum2020 evet evet benimkide öyle çok hareketli ama yok ya uykuya karşı dogmus resmen çocuk
Buusesercik Aselcansuacar bizde 8 ay 15 günlüğüz valla ne yapsam uyumuyodu komşum vakıa ve Nebe suresi dinlet dedi valla ne yalan söyleyeyim iyi geldi mışıl mışıl uyuyor simdi
minikbirbal Aselcansuacar Bizim dişten olduğunu düşünmüyorum gündüz çok iyi keyifliyiz ama gece 10 dk da bir uyanıyor yatağına yatmak İstemiyor😞