Deniiiizzzzz Kızlar bebeğim 6 aylık grip öksürüyor 6 aylık aşı zamanıda geldi acaba aşı olur mu ? Zaten yorgun yavrum bir de aşı onu daha çok zorlamaz mı ??
Nily Deniiiizzzzz hastayken yapmıyorlar diye biliyorum. Aşıları bir süre gecikebilir sorun olmuyor. Gecmis olsun😞
Mervea Deniiiizzzzz hastayken aşıyı yapmıyolar aşı tarihinden sonrada yapılıyo merak etmeyin belirli bekleme süresi var
Janss Deniiiizzzzz Ebe ateş olmadığı sürece sıkıntı yok demişti ama siz yine de önce bir muayene ettirin çocuk doktorunuza 🕊 Geçmiş olsun ..
S1903 Deniiiizzzzz doktor Ateş olmadığı sürece aşı yapılabilir demişti. Yine de kendi çocuk doktorunuza danışın derim.. ben yaptırmadan önce sorup onayını almıştım.
Sumbul1 Deniiiizzzzz bronşit olmuştu benim bebeğim 15 gün geciktirdik aşıyı iyileşene kadar öksürüğü vardı sadece 30 gün zamanı varmış aşının
Deniiiizzzzz Evet evet sabah doktorumuzu aradık kızlar 10 güne kadar ateş var ya da yok erteleyebiliriz dedi çok teşekkür ederim kızlar harikasınız 🤲🏻
DesorLiviya Deniiiizzzzz bnm oğlumda çok öksürüyordu 12 ay aşısını yaptrdım çok şükür bir huzursuzluk olmadı ateşı yoksa yapılablir ama gene bi doktorunuzla görüşün önce