MSG102915 Bebeğim 42 günlük oldu sezeryan doğum yaptım bugün otururken sanki hala karnımda bebek var gibi hareketler oldu ve hala oluyo. Yaşayan varmı böyle bişey.?
Lovebaby MSG102915 rahim kasılıyor ve eski haline dönmeye çalışıyor😊 özellikle emzirirken ya da emzirdikten sonra o titreme ve hatta guruldamayın hissederdim ben😬
MerveBostanBayrak MSG102915 bendede bu şekilde bir süre devam etmişti. Ben sezeryanda bağırsaklarla oynama ihtimallerine karşı bağırsak hareketidir diye düşünmüştüm. Baya uç düşünmüş olabilirim😆
MSG102915 Aygul1996 ay gerçektenmi ya. Bi tedirgin oldum. Niye oluyo acaba kontrole gittiğimde sorcam doktora. Bide benim dikişi bittiği yer azıcık kanıyor sizdede oldumu acaba.
MSG102915 [bilinmeyen] bende merak ettim. Çocuk yanımda uyuyor benim karnımda hareketler var bi tuhaf oldum. 🙄
MSG102915 Aygul1996 ilk bir haftadan sonra hep yanlız kaldım. Açık yara gibi kabuk oldu şimdide azcık sulu kanıyor. Karnımda öyle atınca iyice telaş yaptım.
MSG102915 Lovebaby aaa içim rahatladı ya. Bende sezeryan olunca korkmuştum içerideki dikişlerle bişiler oluyor sanmıştım.
Lovebaby MSG102915 😊 bi sefer o kadar hareketliydiki karnım sanki hala bebek varmış gibi karnımı elleyip sevecektim😂😂
MSG102915 Damladerin ay artık hamilelikten fazla tedirgin oluyorum bebeğime bakamıycam diye herşeyi kafama takıyorum.☺️
MSG102915 Ebru1307 estetik dikiş attılar dikiş bitiminde ip var plastik gibi üstü kabuk olmuştu bgun o kabuk hafif kalkmış çamaşırımda ipe ve kalkan kabuğa takılıyor sulu bi kanama var. Akıntım falan yok ama korku oldu.
Ebru1307 MSG102915 kabuklansın iyileşiyodur üstüne steril gazlı bez koyabilirsin ama çok kalın olmasın hava alsın daha çabuk iyileşir kanamanı kurula sürekli ıslak kalmasın