Alacakus Oğluma tekerlekli oyuncak at alacağım 21 aylık alıp memnun kaldığınız bir marka önerisi var mı ebat olarak falan nedir netten bakıyorum bir sürü var secemedim birde göründüğü gibi gelmiyor bazen kararsız kaldım.
Vinividiviciii Alacakus BİM’e gelenden var bizde pilsan boy olarak çok büyük değil ama çok eğleniyor kızım ve gelen çocuklar 😄
Mora @Alacakus Bende pilsan almıştım bir mağazadan sallanan at diye geçiyor ama çıkıyor sallanma yeri tekeri var sürebiliyorda
MiracAlpinveUmutunAnnesi Alacakus bimden almıştık pilsan at 3 yaşına giricek 1 ay sonra halen kullanıyo😊
Alacakus Mom091 bu pandemi döneminde oyalanacak şeyler arıyoruz valla durmuyor sıkıldı iyice bize de aksiyon olur.😂
Alacakus Senaege evet baktım nette sağlama benziyor ebat olarak isteğimi bulabilirsem Pilsan alacağım çok teşekkürler.🌺
Cokomelli Trendyol’a sallan otur yazarsanız ikisi bir arada olan bir ürün var çevirince koltuk oluyor çevirince sallanan at ben aldım kızım çok seviyor kaliteside iyi fiyatı da geçen hafta aldım 80 tl idi ben aldığımda.