Sinemom RuzgarMommys çevremde olan arkadaşlarım öyle diyor acemiyim doğal olarak söylenenleri önemsiyorum
RuzgarMommys Sinemom bence şu an kimseyi dikkate almamalisin Bu ye dedikleri şeyleri de birden hepsini yiyip içme bebeğin daha güçlü ememez sütünü sagman gerekir yoksa mastit olursun şişer göğsün . Panik olma bebeğinn yavas yavas daha iyi emicek ten temasi yapin bol bol artacak günden güne
MustafaaKemal Sinemom Kesinlikle bulgur pilavı, yeşillik, komposto, tahin helvası, rezene, ve bunlara nazaran daha çok su ve düzenli uyku.❤İstiyorsan Galagtago damla da olabilir.☺️
Sinemom MustafaaKemal galatagoyu bi arkadastan daha duymustum cidden faydası oluyor mu hemen alıp deneyeyim öyleyse tsk ediyorum canım tavsiyen için😇😇
Sinemom Elida tamam canım tsk ederim önerin için çevremde olan arkadaslarım yetersiz oldugunu söyleyince bende kafama taktım çok 😖
Elida Sinemom Çevredekilere hiç aldırış etme onlar konuşur zaten seni etkilemelerine izin verme sen annesin neyin ne olduğunu çocuğuna ne iyi gelip gelmiyceğni aç mı tok mu sen daha iyi bilirsin hepimizin çevresinde öyle insanlar var bırak konuşsunlar 😊
Ediseymenatay Sinemom sen daha 4 günlük annesin 60 CC sütun geliyormuş çokta yeterli aslında boşuna canını sıkma zaten kiraz kadar midesi git gide emzirdikce artacak zaten ❤️
Sinemom Ediseymenatay sağol cnm tsk ediyorum arkadaslarım yetersiz oldugunu söylüyor o yüzden kafama taktım bende
Eminehifa Sinemom dere otu havuç maden suyu rezene roybos anason melisa bunların hepsini yiyip icebilirsin süt artırır özellikle gece yatmadan maden suyu ve rezene iç aşırı süt yapıyor ama gün içerisinde bebeğin göğsündeki sütü azalttigindan emin ol yoksa peynirlesme yapar ve iki saatte bir emzir aman dikkat et sarılık olmasın
Eminehifa Sinemom bebeğini arkadaşın olur akraban olur yani kim olursa kimsenin yanında emzirme canım geç müsait sessiz bir odaya sakince emzir kimsenin emzirirken yanında olmasına izin verme yoksa çok laf eden olur…. Sütün az da deler çocuğu tutamiyon da derler derlerse derler yani sadece senin moralini bozarlar zaten sütünün inmesinde de en büyük şey moralinin iyi olmadı pozitif olman
Eminehifa Sinemom küçücük bir midesi var i kuzumun iki üç tatlı kaşığı süt içse diyor sıkma canını sen bol bol su iç hem daha dört gunluksunuz anca iner ve çoğalır sütün
Sinemom Eminehifa çevremdekiler yetersiz oldugunu söyledi o yüzden endiselendim tsk ederim tavsiyeniz için💕
Bebegimm42 minikdavsanim ister ye ister az ben atiyordum hala da yaparım. Bide pekmez tahin çok güzel süt yapiyo
Bebegimm42 minikdavsanim bi yap iç farkı göreceksiniz inşallah aç tok farketmez bide bende rezene de artırıyor ve incir uyutmasi da şut indirir