YagmurDoruk Merhabalar oglum 7,5 aylik kaka yapmada cok sikinti yasiyoruz sizler nasilsiniz kac gune bir yapiyorlar :(
Deletedmom14 YagmurDoruk bizde 1 hafta sonra 8 aylık olcaz. Peşpeşe günler yaptığı nadiren oluyor.2 3 günde bir falan yapıyor 🥺
bgmarik YagmurDoruk 7 ay 17 günlük kızım.Her gün mutlaka 2-3 defa yapıyor.Bazen zorlanıyor bazen rahatça yapıyor.Zorlanınca armut yediriyorum ya da gün kurusu iyi geliyor.
Deletedmom62626 YagmurDoruk günde 2 3 defa yapıyor ne yediriyorsunuz çocuğa acaba rahat yapabileceği gıdalar tüketmesini saglasiniz belki yapabilir
YagmurDoruk Gkcbts masallah hep boyle devam etsin insallah inanin kaka yapamama cok zor :( neler yedirmeyi tercih ediyosunuzki genelde
Gkcbts YagmurDoruk kahvaltı, çorba, ana yemek, kaşık maması tarzında gidiyoruz şuanda. İlk ek gıdaya başladığımızda uzun süre kabızlık yaşamıştık. Gün kurusu, kayısı, armut bunlar kolay yaptırıyordu.
YagmurDoruk Deletedmom62626 inanin korkudan dogru duzgun ek gida bile baslayamadik :( genellikel gun kurusu murdum erigi yulaf elma tarhana corbasi gibi lifli seyler
Deletedmom62626 YagmurDoruk daha farklı şeyler deneyin bence sürekli aynı şeyler vermeyin misal ben avakado veriyorum kaka yapmasinda da baya etkili oluyor severek yiyor brokoli çorbası balkabağı çorbası az az verirsen yavaş yavaş tatlarını da öğrenir