Aygul1996 Merhba Anneler😊 2 aylık kız bebeğim var. Sadece anne sütüyle besliyorum. İki gündür kakasında beyaz parçalar var. Yaşayan var mı bu durumu? Cuma günü kontrolümüz var ama acil bişey mi ki diye düşündürmüyo değil🤔 deneyimli annelerimiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim😊😊🙏
elifzeze Aygul1996 Merhaba, Bu durum gayet normal, anne sütü alan her bebekte olan birşey annenin sütü yağlı olduğu için oluyor 😊
merSerdal Aygul1996 bebek anne sütündeki yağı bazen sindiremeyince parçacık oluyormuş kakasında . Demek ki sütünüz yağlı😊
SedaOktenzbier bende de var, doktorum normal dedi.. kan görmedikçe ve rengi yeşil olmadıkça kakaya takılma dedi
Hasret SedaOktenzbier burdan okumuştum da kimisinin doktoru da sarı ve yeşil olunca korkmayın siyah yada baya koyu olunca getirin demiş kafam karıştı şuan benim bebeğim de 2 aylık yeşil kaka yapıyo 2 gündür
Araslove Bebeğinizin sindiremediği yağlar sağıp dolama attığınız süt varsa biraz bekleyince. Yağın yuları çıktığını görürsünüz ne kadar yağ birikiyor
TeachersMom Aygul1996 bizimde aynısi oluyordu. Üçüncü ayda gaita testi yapıldı. Alerji çıktı. Kakası nasıl sumuksu mu ?
mucizem Doktorum bize de yeşil normal dedi annenin yedikleryle de alakalı olabiliyormuş mesela semizotu yiyince bebekde yeşil yapıyormuş
Kader477 Aygul1996 ben sindiremediğinden diye duymuştum, biZdede mama kullandığımız dönemlerde olmuştu bıraktık normale döndü☺️