Meliks Hayrli aksamlar bayanlar 6 gunluk lohusayim tuvalete cikamiyorum lütfen bilgisi olan tecrubeli anneler yardimci olabilirmi cok agrim var popomda buyuk tuvaletimi yaoamiyorum ne yapmaliyim zor durumdayim lütfen yardim edin
Mrvb99 Meliks ben ilk 40 gün hergün 1.5 litre komposto içtim kayısı dut hurma vs karışımlı kayınvalidem sağ olsun bittikçe yaptı tuvalet problemi hiç yaşamadım
Aley_ Meliks Çok zorlamamaya çalışın, çatlak oluşabilir o daha da can yakıcı olur. Kayısı suyu, hoşaf, kefir (özellikle kefir bağırsak çalıştırmada bire bir) bulabilirseniz kuru erikte çok iyi geliyor, zeytinyağı da içebilirsiniz o da çok etkili.
rottenmeir Meliks normal doğummu sezeryanmıydı doğumunuz benim doktorum şurup vermişti rahat gitmem için size verilmedimi
Deletedmom62626 Meliks hayırlı olsun geçmiş olsun kayısıyi güzelce kaynatın yiyin ve suyunu için kayısılı meyve suyu günde 2 3 paket icebiliyorsaniz için büyük olanından kuru incir varsa yine kaynatıp hem yiyin hem için komposto gibi ben 2 gebeliğim de doktorun sözünden çıkmadan canım istemese de içtim kayısı suyu bol su bol kafein doğum yaptığım akşamı hem gazimi hem afedersin büyük tuvaletimi yapmıştım bu konuda baya azimliydim umarım sizde rahatlarsıniz bir an önce
Halimeer Meliks bnde 4 gyn oldu dgum yapalıı bugun anca cıktım sıvı ıcıyorum tam tualete cltım sevuçindim bu seferde kabız olmuşum
Efif Ben de aynı durumu yaşamıştım. Çok kötüydü. Magnesie Calcine Saba toz ilaçtan alın. Söküyor hemen.
Sibel48 Meliks ah seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi olmuştum zeytinyağı iç ve sür bende işe yaradı umarım sende de faydası olur🙏
Meliks Yorumlarinizi tek tek okuyorum cok saolun hepinize tesekur ederim bunlari n cogunu denedim ama olmafi 6 gun oldu az once zorladim yine olmadi sezeryan yaptim doğumu mecburiyrtn hic iyi deyil durumum suan
Deletedmom14 Meliks 1 hafta çektim canım ben .çok afedersin ama makattan içeriye zeytinyağı sürdüm kulak çubuğu ile.oyle yapabildim. Felâket kasik ağrısı yapmıştı çünkü.
Merve-250713 Meliks enterogermina diye ilaç dene ben denemedim aama görümcem deneyip memnun kaldığını söylemişti. Devlet karşılamıyor ücretli maalesef
Hkgi Meliks yulaflı bisküvilerden yiyin bende çözüm o şekilde olmuştu hoşaf falan fayda etmemişti ama eti’nin yulaflı burçaklı olanlarından yemiştim işe yaradı
Mini_ka Meliks bi başladı mı devamı gelir. Aman dikkat edin. Kuru kayısıyi ıslatın gece kalkiyorsunuz ya onu yiyin. Sabah aç karnına zeytinyağı için üzerine bol su. Yoğurdun içine keten tohumu katıp yiyin. Kefirde çok iyi gelir.
Princessmother Meliks Güle güle büyüt bebeğini canım. İlk 10 gün neredeyse katı gıda hiç yememiştim sıvı ile beslendim ve çok rahat gazımı tuvaletimi yapmıştım istersen sıvı beslenmeyi bir dene.
Sedagenco Meliks aslında doktorlar rahat tuvalete çıkabilmemiz için ilaç veriyorlar sütten bebeğe geçmeyecek şekilde tabi bence bu kadar zorlanıyorsan doktora söylemesin çok rahatsız olduğunu hoşaf kayısı bol sıvı özellikle su içmediğim ve kabız yapacak gıdalardan bi süre uzak dur özellikle muz çok fazla sıvı tüket sütünde bol olmuş olur
Aseloykununannesi Meliks bende 10 günlük lohusayım canım kayısılı meyve suyu tükettim fazlasoyla 3. Günde tuvalete çıktım insan rahatlıyor ya tabi kişiden kişiye değişiyor olabilir ama
idil1990 Meliks makatina ya zeytin yagi sur ya da bebe yagi sonra on dk gez evin icinde tekrar dene cikmayi bol su cok onemli. Varsa dupholac surup emzirirken iciliyor. Ben dikislerim gecene kadar ictim.
Melismuhammed2331 Meliks benimde ikinci sezeryanimda bu sorun oldu ve doktora gittim lgman yapıldı ve dupalak ilaç kullandım canım o şekilde oldu dikislerim mahvolmustu
Merve-250713 Meliks fazla kayısı tüketme kendini kurtarayım derken bebeğine gaz ve sancı yapabilir. Ben normal doğum yaptım 4 dikişim vardi 1 haftaya yakın tuvalete gidemedim kayısı filan denedim bu sefer oğlum aşırı sancılandı. Bıraktım. Dikkat et kal yapayım derken göz çıkarma. İlk olarak kendini canının yanmayacağına ikna et ve fazla kafaya takma🥰