Canannn38 Bebeğim 2 ay 15 günlük banyodan sonra şapka taksammı acaba evin içi iyi saçı da kuru üşürmü acaba
AnnesininUmutu Canannn38 İlk zamanlar takıyordum. Şuan 5 aylık 2-3 aydır saçını makineyle uzaktan kurutuyorum. Şapkaya gerek kalmıyor.
Princessmother Canannn38 Yeni banyo yaptı ise tak canım 1 saat kadar sonra çıkarırsın zaten şapka takmak kafa yapısı için iyi değil takmayın demişti hemşiremiz ama o ayda bende takıyordum 3 ay oldu bıraktım ☺️
ilkgozagrimm Canannn38 tak annesi üşür bende hep takardım kızıma şimdi 14 aylık banyodan sonra yine takıyorum uyurken
Canannn38 Deletedmom14 Takınca da terliyor ilk zamanlar terlemiyordu ama biraz takıp çıkarayım Ozaman yarm saat kadar
Canannn38 Princessmother Evet bide kafası terliyor evin içide iyi yeni banyo yaptı Ozaman yarm saat kadar takıym çıkarıyım
Bxens Ben takıyorum. Nemi falan kalırsa çeksin diye. Şuana kadar terletme vesaire bir sorun yaşamadım.
Deletedmom14 Canannn38 evet evet ısınana kadar taksan yeterli .makina ile kurutsmazsin daha çok minnak
dsz Bizimkinin doğduğundan beri 5-6 tel saçı var. 6.5 aylık oldu. Bir de sapsarı, kelmiş gibi duruyor uzaktan. Gerçi kel sayılır zaten. Banyodan çıkınca 20 saniye sonra kurumuş oluyor daha hiç şapka takmadım😁