Alpaslaninannesii Ozgeruya yaa ayni bzimde öyle canim süt urunleri yemiyorum yinede arada kan pluyor acaba kacakmi oluyor anlamadm okdrda dikkat ediyorum etdemi yemesem doktor sadwce sut urunleri dedi ama
Ozgeruya Alpaslaninannesii bsna tavuk ve kuzu eti dedi sadece cnm. Bnde yemiyorum ana yuzu gebe basladi
Alpaslaninannesii Mommysharkk canim ben yumurtayla basladm hic bisey degismedi sonra sutle devam ettim daha iyi sukur egzamasi buyuk oranda gecti ama hala arada kakada kan oluyor acaba kacakmi oluyor bilemedm
Ozgeruya Sevgi21 ya yemiyorum süt ürünleri yüzü gene basladi kizarmaya bi kac gun öncesine kadar baya azalmisti
drn5410 Gamzeyaman63 Yaa diyeti zor oluyor ama alışıyorsun bir süre sonra canın istemiyor Allah şifa versin inşallah tüm evlatlara
Gamzeyaman63 Mommysharkk sut ve sut urunlerini yemiyorum bol yesillik sebze tavuk ve balik eti disinda hicbisey yemiyorum umarim duzelir
Ozgeruya Sevgi21 doktorumuz dedi süt tüketme ve et olarak tavuk eti kuzu eti ye dedi 2 hafta sonra kontrole gitcez gel dedi
Sevgi21 Anladım canım yediklerini içinde laktik asit peynir altı suyu olmamasinada dikkat et Allah kolaylık versin bol bol komposto içecek bestlak damla iç sütünde azalma olmasn paketli ürün yememeye dikkat et kuzum
nickimikili Gullkaraaa genelde olmaz hatta alerjik proktokolit iyileşmeye başlayınca kaka sayısı azalıyor benim oğlum 4 aylık diyetten sonra 4 gün kaka yapmamıştı doktorumuz iyileşmeye başladığını söylemişti
BugraCan27 Mommysharkk 3 gün kuralını deneyebilirsiniz doktorumuz bize iki saat geçince yediklerin süte geçer anlarsın demişti