Aryam1 Kızlar spiral takıldıktan sonra hani muayene oluyomuş ya kaymış mı kaymamış mı diye kontrol ediyolarmış galiba o muayene de karından ultrasonla felan mı bakıyolar yoksa aşagıdan mı kontrol ediyolar gene :( çok korkuyorum da
Seymahamza Aryam1 benımkine alttan bakmıştı ama hiç korkmayın taktığı gibi bir işlem yapmıyor yanı hiç hissedilmiyor bile
Mddmfmfm MilaMerve bir de canım sprai takildalkran sonra ağır kaldırmamak mi gerekiyor yani sprl kayıyordu ağır kaldirinca
Bereneymenannesi Aryam1 anestezi ile takılacak kadar zor bi durum değil korkmanıza gerek Yok.. evet agır kaldırınca hemen kayıyor komidini kaldırmıştım ben kaymıştı ..
MilaMerve Mddmfmfm hic bilgim yok canim dr um ole bisi demedi sadece usutme bi sure dedi okadar 1 ay sonra kontrole gidiliyo sonra senede 1 dedi bana
Azraninnnannnesi Mddmfmfm evet bana söyledi doktor özellikle adetli iken ağır kaldırma diye ama bebeği hep kucağım da yeri geliyor pusetle de taşıyorum 🙄 acaba etki eder mi karnım ağrıyor hafif taşıdıktan sonra
tgc Bereneymenannesi o zaman hiç bana gelmez halıları tek serip kdiririm koltukları çek it falan ooo iki çocuk bide
Bereneymenannesi Deletedmom324 da o kadar hassas olabiliyor demek ki ben üst kata taşımıştım yalnız bir şey olmaz diyerekten 😅