Ayni sorunu ben yasiyordum 1 hafta öncesine kadar, sadece yatarak emip uyuyabiliyordu memeden cekmiyordu en ufak kipirdanmamda uyanip aglar iki büklüm yatmaktan her yerim agrirdi dedim böyle olmaz, bu ise çözüm bulalim. 1 haftadır yaptıklarımı anlatıyorum gece uyku suresi uzamaya başladı memesiz uyuyor.
Simdi ilk kural asla yatarak emzirmeyin. Gece gündüz ne zaman emiyorsa kucakta emzirin benim oglum kucakta emerek uykuya dalamazdi sizin de oyle olacak muhtemelen ve zaten dalmamasi gerekiyor. Uyumadan yarim saat kadar once ışığı loşlaştırın sakin bir müzik acın biraz kucakta dolastirin sonra oturur pozisyonda kucaga alarak emzirin mayıştığını gördüğünüz an memeden cekip kucaga tekrar alin dolastirin. Muhtemelen aglayacak sinir yapacaktır kararlı olun meme bitti oglum/kızım simdi uyuyoruz diyin surekli ayni sekilde ilk gunler uyuma suresi uzun olacak pes etmeyin ama kesinlikle susup uyuyorlar. Uyudugu an yataga birakın kendi yataginizda yatırmayın kendi yatağında yatacak. Muhtemelen ilk gunler saat başı uyanıp aglayacak artik gece uyanmalarinda meme vermeyin yine kucaga alin dolastirin sakinlesip uyuyunca yatagina yatirin. Gece beslenmesi asla yapmayin artik sadece uyku öncesi emecek gece uyanmalarinda meme yok. Benim oglum kadar inatcisi yoktur diye düşünürken ben basardim artik gece 4 saate kadar kesintisiz uyumaya basladi, kendi yatagina alisti agzinda meme aramiyor artik. Yine uyaniyor gece uyanmiyor degil ama artik aglamiyor kucaga alinca sakinlesip geri uyuyor. Deneyin derim bunlari