Zeynep_alya24 Bebegim 4 aylık olacak persembe günü 6 9 ay mı alayım yoksa 9 12 ay mı karar veremedim kalıpları normal mi yoksa dar mı lc Waikiki den alan var mı bilgilendirirseniz tşkederim 🙂🤭
Gokcen_26 Zeynep_alya24 bnmde vebgm 4 aylik olmak uzere .bu hafta citcitli aldim 9 12 ay aldim gayet iyi oldu.ama boyu kilosu da obemli tabi bebgnin
Deletedmom62626 Zeynep_alya24 elden almayı tercih ediyorum bazen kalıpları büyük bazen küçük olabiliuor bebekten bebeğe fark edebiliyor açıkçası misal ilk çocuğum 29 aylık daha 12-18 ay oluyor 2. Çocuğumda daha 7 ay 2 günlük 1 yaş kıyafeti giydiriyorum
ilkgozagrimm Zeynep_alya24 9 12 al canım zaten cabuk büyüyorlar ben kızıma hep 1 beden büyük alıyorum
MltmSrp Zeynep_alya24 şahsen ben bebeğimin ayına göre kıyafetler aldım ama ne yazık ki kalıp kısmı hatalı çıktı bir bacağı tam geldiyse biri bacağı dar kesim yapılmış. Üst kıyafetler de aynı şekilde bir kol rahat geçiyor diğer kol dar geçiyor o yüzden bir daha da lc almadım.
Zeynep_alya24 Aseelinannesii kilosunu bilmiyorum daha aşıya götürmedim boyunu evde kendim ölçtüm 64 cm geldi
Zeynep_alya24 Deletedmom62626 çarsıya gidemiyorum bugun markete gittim almadılar bebekliyim diye o yüzden internet alayım dedm
alyatosum Zeynep_alya24 canım kızsa ve kilolu bir bebek değilse ayını alabilirsin açıkçası bebekte büyük hiç sevmiyorum ben üzerine tam güzel oluyor. Kızım şu an 11.5 kg 88 cm 2 yaşında tam 92-98 cm tam geliyor
Olcay Zeynep_alya24 lcw nin kalıpları çok saçma taytlı ürünleri büyük alıyorum mesela üzeri büyük olur tayt yine dar güzel kalıplı bir ürününe denk gelmedim görerek alırsanız daha iyi olur öyle yıkanınca çekme de olmuyor
Gokcen_26 Zeynep_alya24 9 12 ay pijams iki karis canim ona gore dusun artik 🙈 bir kiyageti olcuym bi de bebegi ona gore karar verirm🤦♀️
Deletedmom62626 Zeynep_alya24 o zaman bir kaç beden büyük al canım hemen büyüyorlar baktın olmuyor değiştirir sin yani
Olcay Zeynep_alya24 hmm o zaman rahat kalıplar almaya dikkat edin pijamasına falan, bide ayından çok büyük almayın kesinlikle çekmiyor giydirmekte zorlanırsınız