_Twinkle_ Arladaslar yine ben bebegimin kakasinda siyah iplikler vardi sanki böyle resmen ip gibi küçük küçük korktum baya intten filan baktim kil kurdu bilmem ne korktum yasayan varmi yaa
incinmissin_dedi Yediği bi şeyi midesi ve bağırsakları tam gelişmiş olmadığından liflerini öğütlemiyor o yüzden o şekilde çıkıyor. Olabilir annesi Merak etme herkesin başına mutlaka gelmiştir
Deletedmom62626 _Twinkle_ kıl kurdu olmuş olsa hareketsiz durmaz ilk anne olduğumda panikle bezi de alıp doktora kosmustum 😄 doktor lifli yiyeceklerin yapacağını söylemişti o günde muz yemistim 🤗
Deletedmom62626 _Twinkle_ sakin olun ☺️ çoğu anne aynı şekilde panik olmuştur eminim ama muzzzzzzzz sebebi
Deletedmom62626 _Twinkle_ bagirsaklari düzene girsin lifli gıdalara alışsın bir geçer o zaman mukus da olabilir arada oda diş çıkarma dönemlerinde olur sürekli devam ederse mukus doktora götürün kan da olursa doktora götürmekte fayda onun haricinde bir sorun yok
_Twinkle_ Deletedmom62626 tamam canım cok saol mukus dedikleri ne ya mukus lafını col duyuyorum kusurs bakmayin bilgim yok