Herkese selamlar kızım şuan 2 aylık olmak üzere doğumum ve lahusaligim cok zor geçti eve geldikten sonra sarilik oldu bebegim ve biz meme biberon olarak devam ettik buarada bebeğimi acılarımdan dolayı emziremedim tutamadım bizde nasılsa emer diye mamajonun süt sağma makinesini aldık ve sürekli meme denedim ama hemen pes ettim sağmaya devam ettim bu arada sagdigim sütü makinenin içinden çıkan biberonla veriyordum hiç araştırmamıştım geçici diye şuan ki durum malesef emmiyoruz çok denedim olmadı bu zamana kadar hep umitliydim artik degilim bende pes ettim ve sağarak vereceğim için sürekli güzel biberon arayışına girdim her neyse nuk un 0 6 ay olan anti kolik biberonunu arkadaşım verdi şuan ilk kez kızımda başka bir biberon denemiş oldum buaralar 90 120 cc arası içiyor kizim her zaman 10 15 dakika süt içmekle geçiyor mamajonun paketten çıkan biberonundan fakat nuk u ilk kez şuan denedim 120 cc yi 5 dk da içti ve sonra dahada istedi neden böyle oldu çok ama çok şaşırdım 0 6 ay olduğuna eminim biberonlarin farkı mamajo plastik normal biberon ucu nuk ise anti kolik cam ve meme ucu biberon başlığı neden böyle oldu başına gelen bilen yazabilirmi?