Mom14 Şu son iki üç gündür uyurken ağlayarak kımıldanmaya başladı dişten şüpheleniyorum olabilirmi bundan kaynaklı yapmıyodu daha önce
Atz Mom14 sadece iki üç gundue öyleyse ayı diş aylarındaysa ondan olabildi benimki 7aylik olcak bı kaç güne aylardır bu sekildeyiz gece yatakta oturup ağlıyorum sürekli
Aras-ve-annesi Mom14 diş çıkarma döneminde çok oluyor öyle maalesef oğlum geceleri 8273637282 kez uyanıyor ağlayarak. Kaç aylık bebişin
Mom14 Sum87 alt dişleri iyicene yukarı doğru beyazlamış ağzını açtırmıyoki dilini çıkartıyo kaçılıyo ağlıyo bakamıyom adam akıllı
Mom14 Emineyilmazz beyazlık var ama ucunda varmı ona bakamıyorum bi türlü yani çıkıntı olup olmadıgına baktırmıyo
gvnkbr Mom14 şaka yaptım sabahtan beri peride peri ben öyle sitelere giremem ayıp nooo 🤣 bacım bu arada seninki diş kesin bilgi 🙋 bebiş ne kadarlık
gvnkbr Mom14 uyku öncesi tetagul alabilir ondan surebilirsin yada benimki 1yasinca canı yanmiyo ben denedim kendime biraz asitli ama agriyi aliyo karanfil yagi z.yag ile açıp biraz hafifletip oda günde 1damla