Atamom16 Kızlar 28 günlük bebeğim var sürekli emiyor artık akşamları sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorum dut kurusu tarifi görmüştüm burda nasıl yapıldığını tekrar tarif edebilirmisiniz işe yarıyor mu birde içmemde bir sakıncası yoktur dimi 🤦🏼♀️
bitanem123 Atamom16 kaynayan 2bucuk bardak suya 5 kaşık dut kurusu olcak sekılde ben kuru kayısıda atıyorum 2 3 tane bırazda şeker ılık içiyorum meyvelerde yiyorum sakıncası yok canım
Aselbusraa Atamom16 2 yemek kasıgı dutu kaynatıp içmemiz sçylenmişti zannımca ister sıxak ister soguk hatırladıgım bu kadar
Mom9 Atamom16 dut kurusu, kuru incir ve kuru kayısıyı 1.5lt suda kaynatıp şeker ilave etmeden her gün içiyodum. Çok süt yaptı bende ama su içmeyi de ihmal etmeyin
Zey44 Atamom16 akşamları sütün yetmiyor değil canım akşam 7 sen sonra göğüslerde yumuşama olur bunun sebebi göğsün yağlı süt üretmesi bunun nedeni de bebeğini gece uykusuna hazırlamak mama verme sağ sol sağ sol emzir sürekli. Yoksa bebeğin bu yağlı sütten mahrum kalır
1234___ Canım ben Bi avuç dut 2 tane kuru incir 2 çubuk tarçın kaynatıp sabah akşam ılık içiyorum etkisini gördüm inşallah sende görürsün
Atamom16 Tuanamam burda kaynatıldığını görmüştüm ondan sordum öyle işe yaradığını bilmiyordum teşekkürler
Atamom16 Zey44 ama gögüsümü sıkıyorum süt hiç gelmiyor bir damla bile bebeğim ağlıyor geri çekiyor kendini
bertn Atamom16 2.5 kaynamış su bardağına 6-7 yemek kaşığı dut kurusu ekle on dakika kaynat siser dutlar anlarsın iç ben çok faydasını gördüm deneyin kesinlikle
bertn Atamom16 sütüm yok diye düşünmeyin sakin bilinçaltı vücuda komut veriyor emin olun benim sütüm olacak deyin ve gerçekten durmadan su icin sürekli icin günde dört litre kadar icin özellikle her emzirmeden sonra su icin hurma ceviz badem hangisi olursa günde on tane yiyin sütünüz yağlanır Rezene icin her gece sütünüz vardır bebeğiniz emdiğinde yutkunmasından anlarsınız ve sık sık emzirin saatte bir. Gerçekten bunlara uyun faydasını göreceksiniz emzirmek özel bir şeydir anne icin bol sütünüz olur inşallah🙏🏻