alinaannee Hanımlar birkaç gündür bebeğim kakasını yaparken zorlanıyor 2 aylık kakası koyuda değil hatta çoğu zaman ishal Peki neden zorlanıyor bilgisi olan var mı tıslıyor kırmızı oluyor öyle üzülüyorum ki🥺
Sevimlidostlar1212 alinaannee kabız olmuş olabilir canım.bi çay kaşığı zeytinyağı ver istersen biraz fayda eder ve zeytinyağı ile masaj yapabilirsin göbeğine iyi gelecektir 🌺
Karadeniz-li alinaannee gazı var karnına masaj yapmanız lazım hatta öyle sıkarken kendini karnına elinizi koyun bağırsak sesleri felan alabilirsniz hareketliliği felan belli oluyor
alinaannee Sevimlidostlar1212 kabız olsa kakası cıvık olabilir mi ? Hatta su gibi de olabiliyor açıkcası zeytinyağı vermek istemiyorum ama masaj iyi fikir yapayım👍
alinaannee Karadeniz-li yaa 🥺ben de öyle çaresizce bitirmesini bekliyordum en iyisi dediğiniz gibi yapayım teşekkürler👍
Mertemirim Canm benim oğlunda öyleydi doktorumuza sormuştum bi sıkıntı yok olur öyle dedi gerçekten de geçti 8 aylık oğlum normal şu an
Mertemirim alinaannee bende çok panik yapmıştim başka bi şey vardır diye ama olur dedi korkma geçer geçti sıkma canını masaj yap ıkınmaya kızarmaya başlayınca geçer inşalalh