Fyza Kiyaslamak icin sormuyorum merak ettigim icin soruyorum 9 aylik bebekleriniz kac kg boyu filan ?
Deletedmom_6 Fyza 8 ay 10 günlük kızım, bugün doktor kontrolümüz vardı 8750 kg çıktı. Boyumuz da 72 cm.
Birkizbiroglan Fyza 12 aylık kontrolünde 77 cm boy 11.500 falan kilo çıkmıştı sanırım. Şuan 13 aylık.
Mrs_Sunshine Medine_1992 Maşallah benim oğlum 1 yaş 3 aylık 11 kg. Acaba yaptığınız öze bi tarif vs var mı? Cok istahsiz bir bebek yemek yemeyi sevmiyor ondan sordum yanlış anlamayin lütfen 😊
Medine_1992 Zeynep_adem58 canım yok ya benim oğlan iri memeye çok düşkün inşallah verecek zamanla yürümeye de başladı erkenden ama sanırım yaşında kilo alımı duracak ümidim o yönde babası da çok tombiş bir bebekmiş sizin ki gayet iyi bence boy kilo
Zeynep_adem58 Vinividiviciii bayan 9 bucuk aylikken 13 kilo yazmis o yuzden oyle dedi 9. Bucuk ay. Nerdee 12 ay nerde boyuda .80 cikmisti bnim oglanin
kimyageranne Albayrakokur iyide 9 aylık bebeği olanlara kilosunu sormuş farkındamısınız 😂😂 6 aylık ne alaka
shmsevval Albayrakokur şu boylar hiç hatırlanmaz ne hikmetse 😅 kilolar yarıştırılır meziyet gibi. Evet sizin bebeler kilolu en best anne sizsiniz 👏🏻😄
tosbikyanak-ela- Portakal benim kızım 12 aylık 8,5 kg valla buradakileri görünce iyice psikolojim bozuldu 🙄🙄
eylullbilginn Portakal benim kızımda 12 aylıkken 9600 dü şimdi 27 aylık 12500 yediği boya gidiyor çubuk krakerim diye seviyorum kilosu ortalama 😂 sağlıklı olsunda gerisi teferruat