AlyaMeyra Bebegim_28 her çocuk farklı açıkçası bizde sever mi sevmez mi bilemedik denemek için BİM’den aldık ama o kadar sevdi ki yek durduğu yer ana kucağıydı oyuncakları sayesinde tutmayı öğrendi düşünün onları izler uzanmaya çalışırdı sonra tutup koparmaya başladı kırılana kadar kullandık 😂 hamağı hiç sevmiyor
Bebegim_28 AlyaMeyra bi bilsem seveceğini hemen alırım da kararsız kaldım kucakçınokdu benim ki belki sevmez dedim 🤔
AlyaMeyra Bebegim_28 hiç belli olmuyor uygun fiyatlı alıp denemenizi tavsiye ederim kullanmazsanız içiniz acımasın çok para veripte 😂
hamzabebek Bebegim_28 müzikli kendinden sallamali aldım bondigo marka ama ara sıra temassizlik oluyo gibi.ana kucağı çok kullanışlı ama sallamali alirsan.bazen sallanırken uyuyakaliyo bazen müziğe oyuncaklara konsantre oluyo egleniyo bende işimi yapabiliyorum.iki buçuk aylık bebeğim.
Bebegim_28 AlyaMeyra çok mantıklı 😁paradan ziyade evim 2+1 koyacak yeriö pek olmuyor 😬 yoksa sorun olmaz
Crn0606 Bebegim_28 e bebekte 150 tl var ana kucagı ben elekririkli 2n1 aldım çok memnunum her yerde kullanıyorum mutfakta falan yanımda oluyor 1. aydan sonra kullanmaya başladım
TanemAkay Bebegim_28 binmezse boşa para gidiyor ucuz birşey alarak deneyebilirsin ben nuna marka aldım üstünde sadece oyuncakları duruyor birde bir arkadaşın bebeği binince gördü haa böyle oluyormuş bu diyip bindi 1 kere asla sevmedi ama annem a101 geleni almıştı onda da olsun diye onu sevmişti.. fikir olsun
Bebegim_28 TanemAkay nasıl karar veririm bilmiyorum ya hamağı sevmiyor alıp da pişman olmak da istemiyorum 🤦♀️
ssevval bimden almistim 70 tl ye. 5 aylık olcaz sag kolum evin demirbaşi. gündüzleri onda uyuyor, benn nereye o oraya canımız anakucagimiz 🤗