RumeysaMom Kızlar oğlusum emzik almıyor ağzına uymuyor galiba midesi bulanıyor ne yapacağım cerrahi eldiveni şişirip parmağını emzik gibi yaptım aldı midesi bulanmadı hangi emziği önerirsiniz ya
Fitifiti RumeysaMom Almayan almıyor🙄 ilk oğlumda hepsini denedim ama ı ıhhh sevmedi. Avent ultra hair denediniz mi? Anne memesine en yakın o.
AlyaMeyra RumeysaMom almayanlar oluyor bazı annelerde bilerek hiç verip alıştırmıyor emzik önerilmiyor diye örnek ben 🙈
Prenses-annesi1 RumeysaMom 7 aylık olduk her çeşit emzik denedim hiç tutmadı kusar gibi yaptı hep kustu bile zorlamaktan şimdide emziklerle dişlerini kaşıyor 🤦🏻♀️
Umutum1 RumeysaMom pes etmeden devam edin benim oğlumda ilk zamanlar almıyordu ısrarla aynı emziği verdim ve 2 aylıkken alıştı şimdi çok rahatlık oluyor kullandığımız emzik nuk marka
RumeysaMom Fitifiti o var şuan onu almıyor işte cerrahi eldiveninide bi süre sonra almadı Buda almıcak galiba
RumeysaMom AlyaMeyra bende karşıydım vermicektim ama kolik bebek krizleri tuttuğunda emmek istiyor emdikçe şişiyor biliyorsun geçen 4 5 saat emdi göğüslerim mahvoldu ya
Umutum1 RumeysaMom ama şöyle bişey benim oğlum kusar gibi yapmıyordu sadece diliyle itiyordu bende geri veriyordum sizin durum farklıymış canım başka markaları dene aventin emziklerine bak yada bibs