Kasidemaside Acil fikir lütfen kendimi her konuda kocamdan geliştirmek istiyorum ve artık hep kitap okuyacağım hep zaten kuran okuyorum namazlarim düzgün ve düzenli hamd olsun artık kitap okuyup kendimi geliştirmek istiyorum
minnakleblebi Kasidemaside bende kitap okuyorum ama namazım eksik. Bu durum beni çok üzüyor. Sebat edemiyorum namazda .
Mommy93 Kasidemaside hangi alanda gelismek istiyorsun siyaset ekonomi kişisel gelişim kendimi geliştirmek istiyorum dersen bu biraz kapalı olur ac biraz daha
Seda1208 Kasidemaside maşallah her konuda kendini geliştirmek güzel. Kisisel gelişim kitapları var internetten bakabilirsiniz
Kasidemaside minnakleblebi insallah sen yüreğini öyle bir yonlendirki namaza gör bak nasıl kiliyorsun yürekle hevesle canla namaz kildigimi gören kocam artık namaz kılıyor allahima duamdir dilerim ki yüreğinize namaz ve sebat aşkını öyle bir eker ki namaz vakitlerini iple cekesiniz inşallah siz ve sizin gibi kardeşlerimiz. Bu duam çok içtendir
Cihan Kasidemaside kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin gündemi takip edebilirsin ama sen kendini ne kadar geliştirirsen geliştir erkek milleti yine de kendini dünyanın en iyi bileni sanıyor
Kasidemaside Cihan bilsin umrumda değil ben kendimi geliştirim zaten sınava da girecek üniv sınavına .seneye her türlü gelistircegm kendimi
Kasidemaside Mommy93 kişilik anlamında olaylara bakış açımı değiştirmek adına kitap önerileri de War sa isterim
Cihan Kasidemaside ama hangi konuda gelişmek istiyorsun kişisel gelişim mi siyasi bilgiler mi gibi bir çok dal var
Kasidemaside Cihan kişisel anlamda yani . geliştirmek istiyorum konuşma özellikle konuşma olarak da geliştirmek istiyorum
Mommy93 Kasidemaside yanlis yaklasiyorsun simdi bi konuya merakin vardır atıyorum o konu üzerine gidersin bi ajda hepsi olmaz yavas yavas mesela bu güne kadar hangi kitapları okudun
mariecurie20 Kasidemaside haber programı indir telefonuna bir sürü gazeteye ulaşabileceğin uygulamalar var. Vikipediyi indir. Haberlerde bilmediğin aklına takılan bir şey olunca aç vikipediden bak. Her türlü kitap okuman lazım klasiklerle başlayabilirsin. Ya da mesela ben tarihe çok meraklıyım tarih kitapları okurum
Kasidemaside mariecurie20 çok iyi fikir hani şöyle aşk kitabı falan fistan gibi gelişimine yardımcı olur mu insanın