Eminerd Kızlar bebeğimi emziriyorum mama da veriyorum fakat mama içtiğinde 10 dk geçmeden çıkarıyo hatta bugün gazını çıkarmaya çalışırken üzerime fışkırır şekilde kustu bu arada 90 cc veriyorum mamayı 🥴 doktora götürmeli miyim korktum biraz
Mavismila Eminerd mamasını biraz azaltabilirisniz bi de bi öyle deneyin bebeklerin doyma hissi çok olmuyor verdikçe yiyorlar benimkide aynı şekilde verdiğim gibi kusuyır mide filmine kadar çektik sorun yok dedi ama ona rağmen kusuyır
Ozguur Eminerd reflü olabilir, çok fazla gelmesi olabilir, beyinle ilgili olabilir önemli olan ne şekilde kustuğu yinede bir dr muayenesi gerekli bence 🤷🏻♀️
-1590sinem Benim oğlumda çok kusuor doktor normal dedi fazlasını çıkarıyor dedi önemli olan kusmasına rağmen kilo alması
Defne42 Eminerd reflü olabilir hemen kaldırmamayi deneyin başı biraz yukarda olarak besleyin bide öyle deneyin
umutvar1 Eminerd bebeğim 47 günlük. Bugün aynı sikayetten doktora gittik. Doktor hamileliğimde böbrek vs gibi bir problem yaşayıp yaşamadığımı sordu ve karın ultrasonu çekti. Bir problem çıkmadı çok şükür. Kilo alımı da normal olduğu için sıkıntı görmedi. Ama yine de gaviscon diye bir ilaç yazdı çok kustugu günlerde vermem için.
Esra96 Eminerd bizde bu mamayı veriyor dul 20 dakika sonra kaldırarak bile çok kusuyor du ve kabızlık problemi yaşadık ve sonra mama yı degiştirdik ve sma daki gibi kusuyor baya azattı mama yı degiştirdikten sonra
Cizrelili Eminerd cnm madem kendi sutunu veriyorsun bence mamayida 50 cc ver 90 cc çok fazla olduğu için bebek kusuyor bende senin gibi yapıyordum bebeğim kusuyordu şuan 4 aylık ve halen kendi sutumu ve 60 cc mama veriyorum fazla verdiğimde sürekli kusuyor
BARKINATLAS Eminerd mamayı midesi kabul etmiyor olabilir.reflüsü olabilir.bizde hipp kullanırken öyleydi.sma ya geçtik.reflüsüde var ama bebeğimin.sizde başka bir mama deneyin.