Cilek Bebelac kullananlarr nasıl memnun musunuz? kilo aldırıyormu 1 ayda hiç kilo almadı bebeğimin geri kaldığını söyledi doktor 😔
Hld61 Cilek bebelac gold kullanıyorum bir ayda 1 kilodan çok aldı .Gazını kakasını rahat yapıyor çok memnunum
Deletedmom5284 kilo için en iyi mama SMA, bebeğim çok kilo almasın diye bıraktım SMAyı hatta öyle söyleyebilirim 👍🏻
Deletedmom5284 Cilek canım mama kullanarak nasıl kilo almaz ? dünyanın en kötü maması bile biraz kilo aldırır kız, başka bir problem olmadığına emin misiniz doktorunuz başka bir şey söylemedi mi size
Cilek Deletedmom5284 şöylee gün içerisinde mama reddi yaşıyoruz doğru düzgün beslenmiyor 4 kez onuda zorla yediriyorum canım ya
Mamyyy Deletedmom5284 ben emziriyorumda bebeğim ilk başlarda tutmadı diye mama vermeye başladık tutuncada bırakamadım çünkü o ay sadece 100 gram aldı. Günde üç defa 60 cc veriyorum.
Cilek Deletedmom5284 3 bucuk ay evolvia kullandım alerji yaptıgını düşünerek değiştirdim çok pişamanım düzeni bozuldu çocugumun
Mihribann11 Bizde hipp kullandik memnunduk maddi durumumuz iyi değildi bıraktık bugün hatta bebevita mama ya başladık ve cok gaz yapıyor bebeğime 😔
Deletedmom5284 Cilek anladım, kusura bakma görmemişim yorumunu yeni kontrol ettim ☺️ neler denediniz çözüm için farklı biberon parmakla besleme falan denediniz mi