mrvcr BetulllMihra uyurken denedin mi? hiç uyanmasını beklemeden direk o arada versen yine mi almıyo?
aysenur_58 BetulllMihra evde dolanarak onunla konuşarak poposuna vura vura emzirmeyi dene öle alıyor benimki aliyor gerçi sizinkini bilemem ben bide sallanan koltuk var ondan emziriyorum hızlı hızlı sallıyorum midem bulanıyor ama yapacak bisey yok maalesef
DAK BetulllMihra Aynı şeyleri yaşadım şuan bebeğim 4ay 10 günlük 1 Aydan fazladır emmiyor her şeyi denedim aç bile bıraktım emmedi şuan sağarak ve mamayla takviye ediyorum her ay 1 kilo alan bebeğim geçen ay 500 gr aldı. Sağıp üzerine mama verdiğimde toplam 250cc yedi o kadar açmış ki ☹️🥺 umarım sizinki geçer sizi çok iyi anlıyorum
DAK BetulllMihra Uykusuzlukta yaşadım gaz da ama meme reddi kadar illet bişey görmedim ben. Çevremde herkes yok şöyle emzir böyle emzir hepsini denedim artık eşim tutuyordu ben zıplayarak emziryordum. Bazen ağlarken uyuyakalıyordu o derece. Sanki düşmüş gibi ağlardı. Şuan sağıyorum bende mutluyum oda.
Gulcanyvz Benimkide 1 haftadır gündüz emmiyor eliyle başıyla itiyor gece uyku sersemi alıyor mama veriyorum yapacak bişey yok inş geçer
Leylamoms Aynısını bizde yaşıyoruz 3 ay 16 günlük. Daha memeyi görmeyi bırakın emme pozisyonuna geldiği an çıldırıyor. Sadece geceleri emiyor gunduz de çok çok nadir. Pozisyon değiştirip denedim yok olmuyor. Mecbur sağıp veriyorum artık
Eftlyaa Ben üstüne yatar pozisyonda emziriyorum canım mecbur kalıyor emiyor yoksa imkanı yok almıyor gündüz gece ama emiyor ben sadece anne sütü veriyorum alerjimiz var bide mama da veremiyorum
BenDeniz BetulllMihra ayakta gezdirerek emzirdim tam 5 ay boyunca. Daha yeni yeni düzeldi kızım suan 7 aylık gerçekten götümün üstüne oturup emzirmek gibisi yokmuş diyorum . Çok zor biliyorum insan ainir küpü oluyor ama bi yandanda üzülüp bağıra çağıra ağlamak istiyor. Sakinleş biraz toparlan ve bebeğine ninni söyleyerek ayakta gezerek emzirmeyi dene . Ağlarsa omzuna koy sakinletir ben böyle atlattım