Humagny HuseyinAlp roborock s5 max aldim yeni sayılır cok memnunum mop özelliğini kullanmadım daha ama keşke daha önce alsaymisim kil tuy olayına çok gıcık.olurdim rahatladim
Eminos Kozaannesi bizde aldik henuz gelmedi heyecanla bekliyoruz eksi arti yonleri neler esim cok arastirdi aldik bakalim
Busraata Humagny mop özelliğini kullandığında bana da anlatır mısın ya özeldende bilgi alabilirim,degistiricem mop ozellikli alicam hali kaldirma vs gerekiyormu yani
Busraata YldrmBytkn anker eufy robovac 11s,durumunuz varsa toz görme özelliği olandan alın bence kumandayla yönlendirebiliyorsunuz tabi ama yine de canım katyam tozu görmesede işe yarıyor temiz yapiyor yani 😁
YldrmBytkn Busraata bende ki de o model☺️ daha dün aldık pek bi bilgim yok toz görüp görmediğinden ya😀 harita özelliği var mı biliyormusunuz?
YldrmBytkn Busraata hadi ya 🤦🏼 kumandayla artık ordan oraya surukleriz 😂 neyse o bile yeter valla nasıl yükünü hafifletiyo insanın 🙏
Deletedmom5284 HuseyinAlp xiaomi Viomi V2 pro 😍😍 çok memnunum en iyisi xiaomi bence v3 de alabilirsiniz bana v2 yetiyor
Humi HuseyinAlp roborock s5 kullaniyorum cok memnubuj. Evde internet yoksada ilk haritalamayi yaotiktan sonra internet olmadan acalistiriyorum. Emis gucu en iyikerden biri bu robotun