Marinedeniz Corbanin icinde iyice blenderdan gecirdim yemedi yogurtla vermeye calisiyorum yine yemio :( nasil yicek kiymayi bu bebis bana fikir verin😔
Woody Marinedeniz çorbalarıj içinde veriyorum. Köfte seviyor. Bebek hunkarbegendisi diye bşr tarif var bi de. Ona bayıldı
balcicegin_annesi Marinedeniz köfte olarak deneyin kendi önüne koyun alıp gediği kadar o yiyecektir korkmayın bir defa yemediği şeyi üç beş gün bir iki hafta sonra önüne koyun yiyecektir
Mirsim Marinedeniz ben çorbanın içine birakiyrm acaba cokmu kıyma birakiyrsnz🤔tahminen bir kase çorbaya ne kadar kıyma birakiyrsn ?
Marinedeniz GoGirl onu hepten yiyemez bence “/ nasil cignicek ki.. cok pure seklnde vermedim cogu seyi aslnda putirlu verdm ama kiyma agzina girince garipsiyor
Marinedeniz Woody yaa corba icinde yemedi normal hafif puturlu gelio garip gelior cogu seyi puturlu vermeme ragmen:/ bebek hunkarbegendi nasil oluyor acaba anlatir msniz patlicanli mi
Balbocegi Marinedeniz kıymayı iki kez geçirtin makinadan. Bir de köftenin içine havuç falan rendeleyin yumuşak olsun.
GoGirl Marinedeniz ben 7 aylikken kofte yedirmeye baslamistim disi de yoktu elimle ezip hafif kucuk kucuk vererek basladim
Woody Marinedeniz hayır. Tabanını un tereyag su ile yapıyorsunuz kavurarak. Üstüne soğan, sarımsak, kırmızı biber bebek salçaso kıyma kavurup hafif sulu olacak şekilde su ekliyorrsunuz.
Marinedeniz Woody doktor cift cekilmis dedi normalde ama esim alirken uc kere cektirtmisnne olur ne olmaz diye
Marinedeniz balcicegin_annesi tesekkurler bir kac gun ara verdim ama gene agzi burusturdu :( kofte olarak yapiyim olmazsa belki yer
Alpaybus Ben dün ilk kez kıyma verdim. Kabak soğan sarımsak buharda pişirdim, kıymayı da suda pişirip içine ekledim, yedi benimki.
Marinedeniz GoGirl bn de oyle deneyim bir de olmazsa :/ buharda hasladim bnde zeytinyagi ve yogurt ekleyip veriyim bide dedim olmadi
Mirsim Marinedeniz bir kaseye göre bir yemek kaşığı çok, azar azar alistirin bir tatlı kaşığı yeterli bence hem kıyma ağır zaten fazlası dokunr