Nehirim11 Arkadaşlar merhaba ek gıda ya geçmemize az bi zaman kaldı buharda pişirme Makinesi almak istiyorum onerebilceginiz uygun fiyatlı markalar var mi? Onun dışında önereceğiniz ek gıda icin gerekli gördüğünüz gereçler var mi ? Yardımcı olursanız 🙏🏼😊
mom1626 Nehirim11 Kiwi Baby80, 1 haftadir kullanmaya basladim. Hem fiyati diger makinelere gore uygun hem pratik.
Blknss12 Nehirim11 ben de kiwi almayı düşündüm ama sonra araştırdım hiç gerek yok sadece ilk ay çok fazla blend yapılıyor sonra zaten pütürlü gıdalara geçtiğimiz için makineye gerek yok bence. Buharda pişirme aparatı aldım ben bizde 15 gündür falan ek gıdaya geçtik çok pratik 20 tl gibi bişey
Kahvekolik Nehirim11 ben kiwi baby buharlı pişirici aldim yavaştan tadim olarak başladık ek gıdaya, gayet memnunum simdilik, ınternetten arastirabilirsiniz. Fiyat performans ürünü benim için 👍🏻
Mhrfts2019 Buhar pişirme aparatı da içinizi görür. Önlük kaşık kase tabak mama sandalyesi cam rende yoğurt mayalamak içim küçük kavanozlar
Blknss12 Nehirim11 her sebze meyve nin pişme süresi ayrı tabi ama genelde 15 20 dk Max pişiyor sert olanlar bile ayva mesela çatalla ezilecek kıvama geliyor