Asel_raperin Arkadaşlar acaba diş mi çıkarıyor kızım 6 aylık ve 2 gecedir geceleri sürekli uyanma bi huysuzluk uyumama isteği gözünden uyku akıyor ama uyutmaya çalışınca kendini yırtıyor acaba diyorum diş mi çıkaracak onun mu huysuzluğu üzerinde ki?
Caglaed Asel_raperin benim ki 5 ay 9 günlük ve alt dişi patladı aynı dedikleriniz yaşıyoruz uykusu var ama direniyor uyumuyor ağlamalar kıyametler gece de devamlı emmek istiyor
BrcnBlgn Caglaed nezaman patladı alt dişi cnm bnmkıde 4ay 27 günlük 1haftadr sürekli gece uhumuo uyutuorumbeşigekoyuorum arkamı dönüorum kalkıo gece 4e kadar beni çıldrtıo süreklimızmızhuzursuz aglıo
Aliveannesiiii BrcnBlgn 4ay 28 günlük bebeğim aynılarını yaşıyoruz diş olabilir mi acaba ya hiçte anlamıyorum bakıyorum damağında beyazlık var o diş mi oluyor yani çıkmasına yakın mı öyle beyazlık olur kabarmış sanki sizinde var mı?
Caglaed BrcnBlgn valla 1 haftadır var Bayadir kaşınıyordu zaten ama patlamış bir kaç gündür daha da arttı huysuzlugu parmağımı götürüyor kaşı diye resmen 🤦🏼♀️🥺