Gulnihalanne Kızlar yeni anneyim sütümü artırmak için napabilirim bir gram çıkmıyor bebeğim emiyor ama gelmiyor gibi
Bal-Kaymak Gulnihalanne bol emzirme, uyku dinlenme zor biliyorum ama çok önemli. Su, hoşaf , boza çok arttırıyor tahin helvası ve dut kurusu da forumda çok önerilmişti. Güle güle büyüt bebeğini ☺️
Minnaktosbik Gulnihalanne bol yeşillik su tahin pekmez ceviz badem fındık peynir iki su bardağı yoğurt günlük altı yedi tane zeytin hurma incir kayısı hoşafı bunlar aklımda kalanlar canım sütü yaglandırıyormuş ebem öyle dedi bu ay bakalım pazartesi kontrol var uyguladım
Agustosbocegi Gulnihalanne tahin helvasi ve kesinlikle dut kurusu zaten bunlar seni cok susatir bol su yazmama gerek yok herhalde 😉😉😂😂 bide bebeginle uyu dinlen 🤗🤗 ins. bol sutun olur
Seymacetin Gulnihalanne kayısı gaz yapıyor evet ama hoşafı yapmıyorum bi deneyin bence öncelikle bol sıvı çok önemli Su hoşaf bol bol için dinlenmek uyku ne kadar mümkün olursa oldukça önemli dere otu süt arttırıyo bol bol yiyin bulgur pilavı tahin helvası kuruyemişler kısır ben sürekli bunları tüketiyorum birde ilk 2 ay lactamilin enziren anneler için bitki çayı var ondan kullandım şuanda aynı markanın sütlü içeceğini kullanıyorum benim sütüm ilk zamana göre arttı yetiyor bebeğime en önemlisi tabi stres yapmayın
AselEzgi Başta kolostrum gelir zaten sarı sıvı o da az gelir bebeğiniz emdikçe sütünüz artacak bol bol emzirmeye ve su içmeye çalışın
hhanim Gulnihalanne benim bebegimde cok gaz yapti isterseniz dikkat edip bebeginizin durumuna gore yiyin. Ilk basta bende gelmiyor saniyordum ama geliyormus saginca anlamıştım. Bebeginiz gogusunuzde emiyorsa geliyordur merak etmeyin🙏 zamanla da artacak
Bal-Kaymak Gulnihalanne rica ederim ne demek ☺️ bu arada aksine kayısı hoşafı gazını alır tuvalete rahat çıkarsın ☺️☺️
Minnaktosbik Gulnihalanne hem çocuğun hemde sizin bağırsaklarızi çalıştırıyor bence faydası daha çok genelde süt yapan şeyler gazda yapıyor malasef
Bal-Kaymak Gulnihalanne ben sezeryan doğum yaptım ilk hafta beter durumdaydım sanırım koca bi tencere içmiştim 😂
Gulnihalanne hhanim evet evet emiyor sağınca çıkmıypr sadece mavi ışık alıyor sağıp bakmak istedim o çıkana kadar
Gulnihalanne Seymacetin sarılığı yüksek ışık alıyor bol bol yemem lazım bunlardan:( bimden berk markalı emZiren anneler için çay almıştım inşallah süt yapar