Durukusunannesii Kızlar bebeğim 27 günlük doğduğundan beri hem meme hem mama veryrm cnkü memeden snra aglıyo doymuyodu kıloda alamayınca doktor mama vermemi söyledi ama ilerde meme reddi yasamaktan korkuyorum sadece anne sütüyle beslensin istyrm nasıl yapabilirim ?
_Twinkle_ Durukusunannesii canim anne sütun yetmiyorsa vermek zorundasın yani biraktirsanda doymayacaj o çocuk once acken memeni ver sonra mama ver istersen
Prensesminik42 Durukusunannesii canm bende hem mama ve hem emzirdim. Suan 7aylık kızım. Mama yemek istemiyor sadece Emziriyorum ve öglen ve aksam . Ek gıda veriyorum. Mama hiç bir şekilde yemiyor kendi bıraktı bol bol emzir. Seni hissetsin
Poncikanne160920 Durukusunannesii biz meme reddide yaşadık ama gecti hala hem mama hem meme emiyor. Mamayı bırakma kilo almaz gelişmez
Durukusunannesii _Twinkle_ bende öyle yapyrm zaten önce emziriyorum doymazsa veriyorum genelde akşamları cok huysuzlanıyo memeden snra mecbur mama veryrm ama meme reddinden cok korkuyprum . Aslında göğüs ucum olmadgı için silikon göğüs ucuyla emziriyorum oda biberon gibi ağzı
_Twinkle_ Durukusunannesii ee o zaman sıkıntı yapma canım ver mecvur verecen yani vermesen napacan olmazsa sağar verirsin canım sonuçta emsinde anne sütü nasil emerde emsin farketmez
Durukusunannesii Prensesminik42 içime su serptin burda hep mama +meme Verenlerin meme reddi yaşadıklarını görünce morelim bozuluyo..
Prensesminik42 Durukusunannesii hiç. Meme reddi yasamadım. Ve benim bebeğim 20 gün yogun bakımda kalıp. Hortumla beslenmiş bir bebek sadece sütüne ianan ve hiç kafana takma. Bebegin bol bol emzir. Ben öle yaptım hiç bir sıkıntı yasamadımm. Sütüm az oldugu halde suan bebegim bir memden emerken diger göğsüm en süt akıyor. Sürekli emzirdim için hem süt artı. Hem bebegim doyuyor.
Durukusunannesii Prensesminik42 bende sürekli emziriyorum mama vermemeye calsyrm ama akşamları huysuzlasıuo memede baya duruyo ve süt kalmıyo bu seferde mama veryrm bakalm yaşayıp gorcez cok teşekkür ederm 😊