Balperisi 4 ay 15 günlük kızım son 10 gündür çok uzun emiyor yaklaşık 1 saat meme ağzında kalıyor geceleri de uyurken sürekli meme ağzında olsun istiyor. Sadece sol göğsümü emiyor göğüs ucum çok fena oldu artık. Uzun emmeyi nasıl bıraktırabilirim. Doyduğundan eminim sütüm yetiyor ve emziğe alıştıramıyorum emziği verince midesi bulanmış gibi öğürüyor.
iki_prens_annesi_ Balperisi gogsunuzde emerken uyuyo mu ben yavasca gogsumden cekip besigine koyup hemen salliyodum biraz devam ediyodu o zamanlar
Teomanannesi Balperisi doğduğundan beri ara ara emziği veriyordum almıyordu 4 ay 15 günlükken 4 gün önce babasının kolunu somururcasına emiyordu emziği verdim hemen aldı çok rahat ettik ara ara deneyin sizde alabilir
ceylan20 Balperisi memenizi emzik yerine kullanıyor farklı bir emZik türü alın meme ucuna yakın boş boş emmeye başlayınca çıkarıp emziği takın
Balperisi @iki_prens_annesi_ evet uyuyor ama emme refleksi devam ediyor göğsümü çekmeye çalışınca damaklarının arasına sıkıştırıp devam ediyor😞
SertapHilal Atak haftasında bazı bebekler memeye daha düşkün olur, bazıların da ise meme reddi olur. Sizin iyi olmuş en azından meme reddi yok, emerken uyuduğunda serçe parmağını ağzının kenarından sok, memeyi bırakır elini emmeye çalışırken. Ben öyle yapıyorum
Balperisi @-SertapHilal 10 gün kaldı atağımızın bitmesine inşaAllah düzelir sonra 😑 teşekkür ederim cevabınız için🤗
Balperisi @iki_prens_annesi_ sallamayı bıraktık tekrar geri dönmek istemiyorum ama bir şekilde mememi çekmem lazım sanırım teşekkür ederim🤗
Balperisi @iki_prens_annesi_ ilk başlarda çok iyiydi sallıyordum sonra derin uykuya geçiyordu büyüdükçe uykusunun kalitesi düştü sürekli sallanmak isteyince bi anda kestim o da alıştı çok şükür size de o cesaret gelir inşaAllah bebeğiniz hazır olduğunu hissettirir sanırım