mervedmr Kızım 4 bucuk aylık. 2 gün önce rota aşısı verildi. İlk dozu 2.ayda verlmişti. Şu ara kakamızda bir gariplik var acaba alerji mi rotadan mı kaynaklı bilemedim. Devam ederse doktora gideceğim ama öncesinde burada tecrubeli annelere sormak istedim. Mukuslu kakadan anlayan annelermiz varsa özelden fotoğraf atmak istiyorum.
Murphyninannesi mervedmr aynı durumu biz de yaşadık rotadan sonra , açık fıstık yeşili gibi yaptı bir süre , sonra bol mukuslu yaptı doktorumuz normal demişti bize , bir hafta kadar sürdü sonra normale döndü , hatta nerdeyse mukus değil jöle gibiydi bir ara kakası
KardelenYB mervedmr kan görmedıgınız sürece rota nın etkileri bunlar zaten doktorum öyle belirtmişti kan çıkarsa kaka da alerjiktir dedi
Defneninannesi1108 mervedmr canim buraya at nolcak ilk defa mi kaka görüyoruzyazmissin zaten kakadiye istemeyen bakmaz. Zaten alerji hepimizin basinda anlamiyo insan 2020 bebekleri de bi tuhaf.
Murphyninannesi mervedmr tabi istersen buraya at sen bilirsin , herkes yaşıyor belli ki bu sorunu daha önce de bazı postlar vardı böyle çünkü